Hoe De IPhone 4-knop Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone 4-knop Te Veranderen
Hoe De IPhone 4-knop Te Veranderen

Video: Hoe De IPhone 4-knop Te Veranderen

Video: Hoe De IPhone 4-knop Te Veranderen
Video: How To: Replace an iPhone 4 Home Button 2024, Mei
Anonim

De Home-knop is naast het scherm het enige functionele onderdeel aan de voorkant van de iPhone. Als u op deze knop drukt, wordt standaard het hoofdmenu van de telefoon geopend. Het vervangen van een sleutel is een eenvoudige taak en duurt slechts enkele minuten.

Telefoon
Telefoon

Noodzakelijk

  • - Een set schroevendraaiers met een kleine diameter;
  • - knop voor vervanging.

instructies:

Stap 1

Schakel eerst uw iPhone uit. Draai vervolgens de onderste schroeven los met een geschikte schroevendraaier. Als uw telefoon beveiligingsschroeven heeft, gebruikt u een niet-gemagnetiseerde schroevendraaier om deze ook los te draaien. Trek nu gewoon de achterklep omhoog en open de vergrendelingen, leg de schroeven voorzichtig opzij.

Stap 2

Trek nu de simkaart eruit met een speciaal gereedschap of een simpele paperclip. Verwijder vervolgens het metalen deksel van de batterijconnector met de meegeleverde schroevendraaier. De schroeven waarmee de ring vastzit, bevinden zich in de linkerbenedenhoek van de batterij. Ga verder met het loskoppelen van de batterij.

Stap 3

De batterij is aangesloten op het moederbord. Houd de connector met een plat gereedschap vast en trek de batterijkabel voorzichtig omhoog totdat deze loskomt van het moederbord om vervolgens de batterij te verwijderen. Nu moet je de lijm verwijderen die op de onderkant van de batterij is aangebracht. Schuif hiervoor het gereedschap onder de rechterkant van de batterij en verwijder de lijm. Haal vervolgens de voeding uit de uitsparing. U zult ook een kleine aardingsclip onder de batterij opmerken; dit onderdeel is nodig om de antenne goed te laten functioneren, bewaar het voor latere montage.

Stap 4

Verwijder de overlay op het moederbord en koppel de draad los van het naar het scherm. Draai de twee schroeven los om het schild te verwijderen. Verwijder nu de dockdraadconnector met behulp van een platte lijmverwijderaar om deze er gemakkelijk uit te trekken.

Stap 5

U kunt nu de vijf bouten zien die het moederbord op zijn plaats houden. Het is erg belangrijk om te onthouden waar ze zich oorspronkelijk bevinden om ze op de juiste manier te kunnen installeren bij het opnieuw in elkaar zetten. Gebruik een plat gereedschap om de overlay boven het moederbord te verwijderen. Wrik het kussen los en trek het voorzichtig omhoog. Pas op dat u het niet buigt.

Stap 6

Koppel nu de draden van de camera naar het scherm los. Til de camera voorzichtig op. U zult merken dat er een dunne draad van naar de digitizer en de lichtsensor loopt. Koppel ze voorzichtig los en trek de camera helemaal uit de uitsparing.

Stap 7

Verplaats vervolgens het moederbord en de camera voorzichtig opzij. Pas op dat u de draden die de kaart verbinden met de sensoren op het voorpaneel niet beschadigt. Nu kunt u beginnen met het vervangen van de knop zelf.

Stap 8

De Home-knop is met twee kleine schroeven aan het voorpaneel bevestigd. Ze moeten worden losgeschroefd. Er is een kleine rubberen pad onder de knop. Inspecteer het en vervang het indien nodig.

Stap 9

Voer de stappen in omgekeerde volgorde uit en schakel de telefoon in om de functionaliteit van de nieuwe knop te testen.

Aanbevolen: