Hoe IPhone-pictogrammen Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone-pictogrammen Te Veranderen
Hoe IPhone-pictogrammen Te Veranderen

Video: Hoe IPhone-pictogrammen Te Veranderen

Video: Hoe IPhone-pictogrammen Te Veranderen
Video: iOS 14 | Personaliseer je iphone! *widgetsmith, app icoon veranderen, quotes & meer* ★ It's Jamie 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat beginnen de standaardpictogrammen op het bureaublad van de iPhone te vervelen. Er zijn veel verschillende pictogrammen voor de smartphone op internet geplaatst. Ze kunnen worden vervangen met behulp van de juiste hulpprogramma's waarmee u het bestandssysteem van het apparaat kunt beheren.

Hoe iPhone-pictogrammen te veranderen
Hoe iPhone-pictogrammen te veranderen

Noodzakelijk

  • - iPhone Explorer, iPhone-map of iPhone-browser;
  • - Zomer- of winterbord.

instructies:

Stap 1

Download het iPhone Explorer-programma van de officiële website en installeer het op uw computer met iTunes. Met het hulpprogramma kunt u het bestandssysteem van de telefoon zien en er bepaalde acties mee uitvoeren.

Stap 2

Download de benodigde set pictogrammen voor toepassingen van internet. Het is het beste om dergelijke bestanden te downloaden van de forums die aan het apparaat zijn gewijd. Op dezelfde plaats gaat elke set vaak vergezeld van volledige installatie-instructies, tk. sommige bestanden hebben een niet-standaard extensie of hebben hun eigen eigenaardigheden. Het iPhone-pictogrambestand heeft meestal de extensie.png.

Stap 3

Verbind je telefoon met je computer. Ga naar de map waar de geïnstalleerde applicatie zich bevindt waarvoor u het pictogram wilt vervangen ("/Apps/toepassingsnaam.app/toepassingsnaam.app.app").

Stap 4

Zoek een bestand met een naam die lijkt op "[email protected]" (voor iPhone 3GS krijgt het bestand de naam Icon.png). Vervang het door het gedownloade pictogram. Voor iPhone 4 moet het pictogram 114x114 pixels zijn, terwijl app-afbeeldingen in 3GS en eerdere modellen 57x57 zijn.

Stap 5

Start je telefoon opnieuw op. De pictogrammen zijn ingesteld.

Stap 6

Er zijn ook veel programma's in de AppStore waarmee u het thema van uw smartphone en de pictogrammen kunt wijzigen. De meest voorkomende zijn de eenvoudige Summer Board- en WinterBoard-applicaties, waarmee u de gewenste thema's kunt downloaden via de officiële mirrors met uw eigen instellingen en ze rechtstreeks vanaf uw telefoon kunt installeren. Het item "Themapictogrammen" van het programmavenster is verantwoordelijk voor het wijzigen van de pictogrammen. Nadat u de bijbehorende schakelaar op "AAN" hebt gezet, worden de pictogrammen automatisch vervangen door afbeeldingen van het geselecteerde thema.

Aanbevolen: