Hoe De Beltoon Op De IPhone Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beltoon Op De IPhone Te Veranderen
Hoe De Beltoon Op De IPhone Te Veranderen

Video: Hoe De Beltoon Op De IPhone Te Veranderen

Video: Hoe De Beltoon Op De IPhone Te Veranderen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

De vraag hoe je de ringtone op een Apple iPhone kunt veranderen is misschien wel de allereerste vraag die opkomt na aankoop. Het probleem kan snel genoeg worden opgelost als u programma's zoals iTunes en iRinger gebruikt.

Hoe de beltoon op de iPhone te veranderen
Hoe de beltoon op de iPhone te veranderen

instructies:

Stap 1

Download de speciale iTunes-software. Dit kan door de officiële website van de iPhone-fabrikant te bezoeken. Houd er rekening mee dat het gebruik ervan helemaal gratis is (alleen inhoud gebruiken, niet downloaden). Vergeet het tweede programma, iRinger, niet, dat ook gratis is.

Stap 2

Start het geïnstalleerde iRinger-programma en ga vervolgens naar het gedeelte met de naam iPhone-beltonen. Voeg de melodieën toe die u als beltoon wilt gebruiken. Om dit te doen, klikt u op de knop Importeren (er zit een bliksemschicht op) en geeft u het pad op naar de map die de benodigde bestanden in mp3-, wav- en andere formaat bevat. Klik op de track en druk op de knop "Openen".

Stap 3

Wacht even terwijl de geselecteerde melodie door het programma wordt omgezet in een formaat dat door de Apple iPhone wordt herkend. Als je het resultaat wilt bekijken, luister dan naar de track door op de Preview-knop te klikken.

Stap 4

Druk nu op de Export-toets (er staat een notitie op) en vervolgens op Go!. De map iPhone Ringtones verschijnt standaard in de map met al uw documenten. Je hebt het later nodig om andere beltonen op te slaan. Houd er rekening mee dat u slechts één melodie tegelijk kunt converteren en toevoegen. Om bijvoorbeeld twee tracks op te slaan, herhaalt u de bovenstaande stappen daarom hetzelfde aantal keren.

Stap 5

Start nu iTunes, selecteer in het gedeelte "Bibliotheek" "Ringtones". Zoek de eerder gemaakte map met iPhone-beltonen en klik op de kolom "Map toevoegen aan bibliotheek". Ga nu naar "Apparaten", klik op de naam van uw telefoon en plaats daarvoor een vinkje voor het opschrift "Beltonen synchroniseren".

Stap 6

Neem de iPhone zelf, ga naar het menu "Instellingen" en vervolgens naar "Geluiden" en "Bellen". U ziet een bijgewerkte lijst met beltonen die u als uw beltoon kunt instellen.

Aanbevolen: