Hoe Het Scherm Van De IPhone 4 . Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Van De IPhone 4 . Te Veranderen
Hoe Het Scherm Van De IPhone 4 . Te Veranderen

Video: Hoe Het Scherm Van De IPhone 4 . Te Veranderen

Video: Hoe Het Scherm Van De IPhone 4 . Te Veranderen
Video: How to iPhone 4 Screen Replacement Directions 2024, Maart
Anonim

Een kapot scherm op een iPhone kan een echte tragedie zijn. Bovendien zullen reparaties in de officiële dienst niet goedkoop zijn. Maar als je wilt, kun je het scherm zelf vervangen, je hebt alleen een schroevendraaier, een plastic spatel, een nieuw display en een beetje geduld nodig.

Hoe het scherm van de iPhone 4. te veranderen
Hoe het scherm van de iPhone 4. te veranderen

Noodzakelijk

  • - nieuwe weergave;
  • - schroevendraaier;
  • - kunststof spatel;
  • - plakband.

instructies:

Stap 1

Neem je iPhone 4 in de hand en bekijk het van dichtbij vanuit alle hoeken. Aan de onderkant zie je 2 schroeven, draai ze los met een schroevendraaier. Voor de daaropvolgende verzameling is het erg belangrijk dat elke bout op zijn oorspronkelijke plaats zit. Een klein trucje helpt je om verwarring te voorkomen. Neem een plakband, rol er een strook van ongeveer 20 cm lang vanaf en leg deze met de plakzijde naar boven op tafel. Bij het losdraaien van de schroeven leg je ze achter elkaar op deze tape. Deze methode heeft 2 voordelen. Ten eerste elimineert u op deze manier de kans dat kleine onderdelen per ongeluk verloren gaan, ten tweede, door ze in omgekeerde volgorde vast te schroeven, weet u altijd welke van de bouten u vervolgens nodig heeft.

Stap 2

Draai de iPhone om, schuif de achtercover voorzichtig omhoog en verwijder deze. Draai de 2 bouten van de batterijconnector los, verwijder de batterij met een plastic spatel. In eerste instantie lijkt dit misschien een onmogelijke taak, omdat het met zijn onderste deel aan het lichaam is vastgelijmd. Om het jezelf gemakkelijker te maken, trek je lichtjes aan de transparante lus naast de batterij.

Stap 3

Verwijder de 2 schroeven waarmee de metalen plaat naast de oplaadconnector vastzit. Je ziet ernaast een platte brede kabel, koppel deze los en buig hem opzij. Gebruik dezelfde spatel om de antennekabel voorzichtig los te koppelen. Verwijder de plastic ring van de cameralens. De volgende in de rij zijn de bouten die het moederbord vasthouden, er moeten er in totaal 4 zijn, schroef ze los en verwijder de metalen plaat die ze vasthielden.

Stap 4

Koppel de camerakabel los van het moederbord met een spatel. Het is een zwarte brede plaat, til hem gewoon op. Gebruik een pincet om de camera van de iPhone 4 te verwijderen. Als je je simkaart nog steeds niet hebt verwijderd, is het tijd om dit te doen. Steek hiervoor het uiteinde van een paperclip in het gaatje aan de zijkant van de iPhone en druk er licht op. De kaart valt uit de sleuf.

Stap 5

Verwijder alle platte kabels, er zouden er 5 moeten zijn. Een van hen wordt vastgehouden met een schroef, draai deze los. Daarna zie je de platte connector van de wifi-antenne, verwijder die ook. Verwijder alle schroeven die u kunt zien. Een daarvan bevindt zich onder de zwarte ducttape, verwijder deze voorzichtig en plaats deze met de klevende kant naar boven om deze later terug te plaatsen. Na het losdraaien van de laatste bout moet het moederbord gemakkelijk uit de behuizing schuiven. Dit kun je het beste onderaan naast de zwarte speaker doen, til deze gewoon een stukje op.

Stap 6

Nadat je het moederbord uit de behuizing hebt gehaald, valt er een gouden aardingsplaat uit, pas op dat je deze niet kwijtraakt. Til de vibratiemotor op met een spatel en zorg ervoor dat u de contacten niet breekt. In alle 4 de hoeken van de behuizing ziet u 4 schroeven die het display vasthouden, waarvan er één verborgen is onder een zwarte plakband. Draai daarnaast de 6 bouten op de zijwanden iets vast, maar draai ze helemaal niet los.

Stap 7

Gebruik een plastic spatel om het oude scherm los te maken. Verwijder de Home-knop en luidsprekers, plak ze op het nieuwe scherm. Verwijder daar de beschermfolie van. Plaats het nieuwe scherm in plaats van het oude, zet de iPhone 4 weer in elkaar in de omgekeerde volgorde van demontage. Zorg ervoor dat elke kabel op zijn plaats zit en is aangesloten. Als je alles goed hebt gedaan, ziet je iPhone er na reparatie weer als nieuw uit en werkt hij weer als nieuw.

Aanbevolen: