Hoe De Achtergrond Op De IPhone Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond Op De IPhone Te Veranderen
Hoe De Achtergrond Op De IPhone Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond Op De IPhone Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond Op De IPhone Te Veranderen
Video: iPhone X: How to Change Wallpaper on Home Screen & Lock Screen (Live Photos too) 2024, Mei
Anonim

De iPhone heeft een grote selectie aan standaard wallpapers. Desalniettemin kunt u met de functionaliteit van de telefoon elke afbeelding die van internet is gedownload of een foto die met de camera van het apparaat is gemaakt, op de achtergrond plaatsen.

Hoe de achtergrond op de iPhone te veranderen
Hoe de achtergrond op de iPhone te veranderen

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een afbeelding kiezen die op het vergrendelscherm of in het hoofdmenu van je telefoon staat. Let op de grootte van de geselecteerde afbeelding. Voor iPhone 3G, 3GS, 4 of 4s is een afbeelding van minimaal 640 x 960 pixels geschikt, maar voor iPhone 5 is een iets grotere wallpaper nodig - 640x1136 pixels. Er zijn veel catalogi van afbeeldingen van reeds geselecteerde grootte op internet.

Stap 2

Als u een afbeelding naar uw computer hebt gedownload, kunt u deze met iTunes naar uw telefoon overbrengen. Download dit programma van de officiële Apple-website en installeer het vervolgens. Wanneer u uw telefoon op uw computer aansluit, wordt het programma automatisch geopend. Rechtsboven verschijnt een knop met de naam van uw telefoon. Druk op deze toets en ga naar de map "Foto's". Selecteer in het geopende tabblad de map waarin de toekomstige screensaver zich bevindt. Klik vervolgens op de knop "Synchronisatie" in de rechterbenedenhoek. In de applicatie "Foto's" op uw mobiel zou de map "Van mijn computer" moeten verschijnen, waarin de foto wordt opgeslagen.

Stap 3

Als u een afbeelding wilt opslaan die u vanaf uw mobiel op internet hebt gevonden, start u de afbeelding op volledige grootte en klikt u vervolgens op de knop in het midden van de onderste balk van de browser. Selecteer in het menu dat wordt geopend "Afbeelding opslaan". De afbeelding wordt weergegeven in de map Camera Roll in de toepassing Foto's.

Stap 4

Ga nu op je iPhone naar het menu Instellingen en zoek het item Achtergrond en helderheid. Hier kun je de helderheid van je scherm aanpassen, een nieuwe achtergrond kiezen en ook zien welke foto op dat moment op de screensaver staat. Klik op Nieuwe achtergrond kiezen. De eerste in het geopende menu zijn standaard afbeeldingen, die je ook op de screensaver van je telefoon kunt zetten. Hieronder ziet u mappen met opgeslagen afbeeldingen en foto's.

Stap 5

Ga naar de map waar de gewenste afbeelding zich bevindt. Er wordt een voorbeeld geopend, zodat u kunt kiezen hoe de afbeelding eruit zal zien op het vergrendelingsscherm of de startpagina. U kunt de schaal van de afbeelding wijzigen en deze verplaatsen. Op iOS 7 kun je ook een item zoals perspectief selecteren, waardoor de afbeelding zal bewegen wanneer je je telefoon opzij draait. Als u tevreden bent met de geselecteerde afbeelding, klikt u op Installeren. Geef de achtergrond voor dit opstartscherm op. U kunt het instellingenmenu sluiten - de afbeelding bevindt zich al op de achtergrond van het hoofdmenu of het vergrendelscherm.

Aanbevolen: