De Timer Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Timer Inschakelen
De Timer Inschakelen

Video: De Timer Inschakelen

Video: De Timer Inschakelen
Video: Hoe werkt een tijdschakelaar? 2024, Mei
Anonim

Moderne pubers raken langzaamaan gewend aan de computer, als een kind aan hun speelgoed. Met de komst van internet werden ouders bezorgd dat hun kind het grootste deel van de dag achter de computer doorbrengt. Elk gezin beslist op zijn eigen manier hoe het kind wordt beschermd tegen "bijeenkomsten" achter de computer. Een van de vele bestaande opties kan het installeren van een timer op de computer zijn, die na een bepaalde tijd de computer uitschakelt of gewoon de toegang blokkeert. Een dergelijke beperking is dus vergelijkbaar met een computerspelzaal, waar een bepaald aantal uren wordt betaald.

De timer inschakelen
De timer inschakelen

Noodzakelijk

Stop de pc-software

instructies:

Stap 1

Wanneer u het programma Stop PC op de computer gebruikt, kunt u de computer op een bepaald tijdstip of na een bepaalde tijd afsluiten. Het programma is niet zichtbaar voor uw kind, de timer kan worden verborgen. In stealth-modus wordt de timer niet weergegeven in de lade. U kunt het programma uitschakelen met behulp van de taakbeheerder, die wordt opgeroepen door op de sneltoets Ctrl + Alt + Del of Ctrl + Shift + Esc te drukken.

Stap 2

U kunt de uitschakeltijd instellen met behulp van de schuifregelaars in het hoofdvenster van het programma. In de 24-uurs modus kunt u elke tijd instellen, maar u kunt de timer niet langer dan een dag instellen. Selecteer na het instellen van het tijdsinterval de actie die aan het einde van de tijd moet worden ondernomen: blokkeren, computer afsluiten, slaapstand, verbinding met internet verbreken. Er is ook een keuze uit de bedieningsmodus: verborgen of zichtbaar.

Stap 3

Om tekst toe te voegen voordat u de laatste bewerking uitvoert, klikt u op "Waarschuwing geven", en vervolgens op "Aangepaste tekst", schrijft u de tekst van de waarschuwing. Nadat u het programma hebt geconfigureerd, klikt u op "Start". Zelfs als je de zichtbare modus van het programma hebt gekozen, is het onmogelijk om het te bedienen. Het kan alleen worden uitgeschakeld door het proces uit het geheugen te verwijderen. In de verborgen modus verdwijnt het programma automatisch van het bureaublad nadat u op de knop "Start" hebt geklikt.

Stap 4

Voor een noodstop van het programma, start de "Taakbeheer", zoek het stoppc-proces, klik op de knop "Proces beëindigen".

Aanbevolen: