Hoe Maak Je Een Timer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Timer
Hoe Maak Je Een Timer

Video: Hoe Maak Je Een Timer

Video: Hoe Maak Je Een Timer
Video: ROBLOX Studio Timer Gui Tutorial 2024, April
Anonim

Op veel sites kun je een timer zien aftellen totdat een specifieke gebeurtenis plaatsvindt. Dit kan de eindtijd van de kortingen zijn of de resterende tijd tot het nieuwe jaar. Dergelijke timers zijn een geweldige reclamebeweging die de activiteit van kopers / leveranciers stimuleert, evenals een goede interactieve variëteit voor de site.

Hoe maak je een timer
Hoe maak je een timer

Noodzakelijk

een afteltimerscript

instructies:

Stap 1

Om zo'n timer op je website in te stellen, download je eerst het countdown timer script. Configureer er vervolgens twee parameters in: de afteldatum en de bijbehorende inscriptie die wordt weergegeven wanneer deze datum komt.

Stap 2

Als u het gedownloade archief opent, vindt u 2 bestanden: de ene bevat het script countdown.js en de andere dient als voorbeeld van de pagina waaraan dit script zal worden gekoppeld - index.html. Pak eerst de bestanden uit het archief.

Stap 3

Gebruik Kladblok om het scriptbestand te bewerken. Om het opgegeven bestand in Kladblok te openen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Openen" en selecteer vervolgens "met - Kladblok".

Stap 4

Bewerk de eerste regel helemaal aan het begin van het bestand: var eventstr = "Happy New Year!". Deze inscriptie wordt weergegeven aan het einde van het aftellen. De tweede regel met de afteldatum bevindt zich aan het einde van het bestand en ziet er als volgt uit: CountDowndmn (2011, 1, 1) in het formaat jaar, maand, dag.

Stap 5

Bewerk het scriptfragment, dat zich ook aan het einde van het bestand bevindt, iets boven de afteldatum: countdownid.innerHTML = "+ dday +" "+ ddaystr +", "+ dhour +" "+ dhourstr +", "+ dmin +" " + dminstr + "and" + dsec + " + dsecstr.

Stap 6

Sla het resulterende bestand op en plaats het in de map waar de pagina van uw site zich bevindt, waar de timer zal worden geplaatst. Met andere woorden, het timerpaginabestand en het scriptbestand moeten zich in dezelfde map bevinden.

Stap 7

Zet vervolgens op een handige plaats om de timer te plaatsen, in de code van uw pagina, 2 regels:

DIV "center" ID = "countdown">.

Stap 8

De eerste regel is verantwoordelijk voor het commando om de timer uit te voeren. De tweede is voor het verbinden van het gemaakte script.

Stap 9

Controleer of je timer werkt. Als alles correct is gedaan, dan zie je een aftelling op de juiste plaats op de pagina van je site.

Aanbevolen: