Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: Hoe voert u een transactie uit iWL250 GPRS betaalautomaat 2024, Mei
Anonim

Met de service "U bent gebeld" van de mobiele operator MTS kunt u achterhalen welke abonnee u heeft geprobeerd te bellen op een moment dat uw telefoon was losgekoppeld of u zich buiten het netwerk bevond. Deze service wordt echter betaald en is niet door iedereen vereist, dus u moet weten hoe u deze kunt uitschakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de service "U bent gebeld" van MTS te deactiveren, moet u het USSD-verzoek * 111 * 38 # kiezen en op de beltoets drukken. Nadat de aanvraag is verwerkt, ontvangt u hiervan bericht.

Stap 2

Soms treedt er tijdens de uitvoering van het vorige punt een fout op, dus u moet op andere manieren weten hoe u de service "U bent gebeld" op MTS kunt uitschakelen. U kunt bijvoorbeeld een sms sturen met de nummers "21140" naar het verkorte nummer 111. Als reactie op uw telefoon zou u een sms moeten ontvangen waarin staat dat de dienst is beëindigd.

Stap 3

U kunt deze optie ook uitschakelen via de MTS-internetportal. Ga naar de site en voer uw ID en wachtwoord in. Zoek daarna een item in het menu genaamd "servicebeheer". Zoek de optie "Ze hebben je gebeld" en klik op de actieve toets "uitschakelen". Hetzelfde kan worden gedaan met andere diensten.

Stap 4

Als u een smartphone heeft, kunt u een mobiele applicatie downloaden met de naam "MTS Service". Het kan ook worden gebruikt om deze service uit te schakelen. Het werkingsprincipe lijkt op de derde stap, behalve dat alle acties niet op de site, maar in het programma worden uitgevoerd.

Aanbevolen: