Hoe U "U Bent Gebeld" Op MTS . Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U "U Bent Gebeld" Op MTS . Instelt
Hoe U "U Bent Gebeld" Op MTS . Instelt

Video: Hoe U "U Bent Gebeld" Op MTS . Instelt

Video: Hoe U
Video: Одиночный посев! Озимая пшеница на нашей ферме в Монтане. 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u een telefoontje gewoonweg niet kunt beantwoorden, bijvoorbeeld als u zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk van de operator bevindt. Om geen belangrijke oproep te missen en altijd op de hoogte te zijn van inkomende oproepen, nodigt MTS OJSC u uit om de service "Je hebt een oproep ontvangen!"

Hoe in te stellen
Hoe in te stellen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - MTS-simkaart

instructies:

Stap 1

Activeer eerst de dienst "Short Message Service". Bij de eerste activering van een simkaart wordt deze in de regel automatisch aan de lijst toegevoegd. Als u het eerder hebt uitgeschakeld of als er geen berichten komen, bel dan de abonneeservicelijn op het korte nummer 0890 of neem contact op met het dichtstbijzijnde MTS OJSC-kantoor.

Stap 2

Als u eerder een blokkering van inkomende oproepen heeft ingesteld, annuleert u deze. Hetzelfde moet worden gedaan met het doorschakelen van oproepen, zowel naar uw telefoon als vanaf de uwe.

Stap 3

Activeer de dienst door een sms te sturen naar 111, de tekst zou als volgt moeten zijn: "21141". Als u de service "U bent gebeld" wilt deactiveren, stuurt u de symbolen "21140" naar hetzelfde nummer.

Stap 4

Activeer de service met de opdracht USSD. Om dit te doen, belt u * 111 * 38 # op uw mobiele telefoon en klikt u vervolgens op de oproep. U kunt de service op dezelfde manier deactiveren, alleen het commando zal iets anders zijn: * 111 * 39 #.

Stap 5

U kunt de dienst activeren via het zelfbedieningssysteem. Ga hiervoor naar internet, typ www.mts.ru in de adresbalk. U wordt naar de hoofdpagina van MTS OJSC geleid. Klik op de link "Inloggen op uw persoonlijke account".

Stap 6

Voer je tiencijferige telefoonnummer in en je universele wachtwoord dat je eerder hebt geregistreerd. Klik op "Inloggen op mijn account".

Stap 7

Klik op het tabblad "Internet-assistent". Selecteer in de lijst die verschijnt "Servicebeheer" en verbind "U bent gebeld". Sla uw wijzigingen aan het einde op. U kunt de dienst op dezelfde manier deactiveren. Het maakt automatisch verbinding.

Stap 8

Houd er rekening mee dat de activering van de service "U bent gebeld" gratis is. Het gebruik ervan wordt ook niet betaald. Alle sms-berichten die door de operator worden verzonden, zijn gratis.

Aanbevolen: