Hoe De Service "U Bent Een Ooggetuige" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "U Bent Een Ooggetuige" Uit Te Schakelen
Hoe De Service "U Bent Een Ooggetuige" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "U Bent Een Ooggetuige" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: CCTV footage: A truck drove a car under a tow truck outside of Moscow 2024, April
Anonim

Een van de grootste telecomoperatoren - "Beeline" biedt zijn klanten een service genaamd "Je bent een ooggetuige". Als de abonnee er geen gebruik van wil maken, kan hij op elk moment de verbinding verbreken.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Zodat elke abonnee op het juiste moment de service "Je bent een ooggetuige" kan weigeren, heeft de operator een speciaal nummer 0684302 gemaakt. Om de verbinding te verbreken, hoef je hem alleen maar te bellen.

Stap 2

In de "Beeline" is er echter ook een service waarmee u de aangesloten services kunt beheren (niet alleen "U bent een ooggetuige", maar ook anderen), en waarmee u nieuwe kunt activeren. Deze service wordt "Persoonlijk account" genoemd. Het is gemakkelijk te vinden op de officiële website van het bedrijf. De tweede service, waarmee u ook services kunt bewerken, bevindt zich op https://uslugi.beeline.ru. Trouwens, met zijn hulp kunt u factuurgegevens bestellen, een nummer blokkeren en een tariefplan wijzigen. Om toegang te krijgen tot het systeem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Om ze te ontvangen, kiest u * 110 * 9 # op het USSD-verzoek en stuurt u het naar de operator. Zodra uw aanvraag is verwerkt, worden de benodigde gegevens naar uw telefoon verzonden. Houd er rekening mee dat alleen het wachtwoord nieuw voor u is, maar de login zal bekend zijn (dit is het mobiele nummer). Het is waar dat het bij het invoeren alleen in een tiencijferig formaat moet worden opgegeven. Vervang na de eerste autorisatie het originele wachtwoord door een sterker wachtwoord. De aanbevolen lengte is zes tot tien tekens.

Stap 3

Ook de klanten van het bedrijf Beeline kunnen saaie diensten uitzetten dankzij een mobiele consultant. Dit is een autoinformer, die voor iedereen beschikbaar is op het gratis nummer 0611 (bedoeld om te bellen). Deze service is multifunctioneel, omdat u hiermee niet alleen services kunt beheren, maar ook de status van uw persoonlijke account kunt controleren, meer te weten kunt komen over de parameters van het tarief, de functies ervan. Ga voor meer gedetailleerde informatie over de adviseur naar het overeenkomstige gedeelte van de website van de exploitant.

Stap 4

Er is nog een menu voor het deactiveren van verschillende diensten. Om het te gebruiken, stuurt u het USSD-commando * 111 #. Het menu is zowel in het thuisnetwerk als in roaming beschikbaar.

Aanbevolen: