Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De Megafon-service

Inhoudsopgave:

Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De Megafon-service
Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De Megafon-service

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De Megafon-service

Video: Hoe U Zich Kunt Afmelden Voor De Megafon-service
Video: Afmelden voor een cursus of evenement 2024, Mei
Anonim

Megafon OJSC is een landelijke mobiele operator. Het heeft veel tarieven die onderling verschillen in het pakket van aangesloten diensten, opties en andere features. Abonnees van het bedrijf hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment verbinding te maken en de verbinding te verbreken.

Hoe u zich kunt afmelden voor de Megafon-service
Hoe u zich kunt afmelden voor de Megafon-service

instructies:

Stap 1

Als u toegang heeft tot internet, kunt u alle services uitschakelen met behulp van een speciaal zelfbedieningssysteem, maar hiervoor moet u zich registreren. Kies de volgende opdracht vanaf uw telefoon: * 105 * 2 #. Uw mobiele apparaat ontvangt direct een bericht met een universele code.

Stap 2

Voer het adres in van de officiële website van OJSC "Megafon". Klik in de rechterbovenhoek op de link "Servicegids". Vermeld in het bericht het telefoonnummer en de code die naar u is verzonden.

Stap 3

Ga naar de sectie "Diensten en Tarief". Selecteer het gewenste item, bijvoorbeeld "De set services wijzigen". Om deze of gene optie uit te schakelen, haalt u het vinkje weg en slaat u de wijzigingen op door op de knop "Wijzigingen aanbrengen" te klikken.

Stap 4

U kunt bewerkingen uitvoeren met verbonden services met behulp van speciale USSD-opdrachten. Ontdek de codes van de operator of op de officiële website van OJSC "Megafon". Om dit te doen, typt u in de regel "Zoeken" de naam van uw optie, in de lijst die wordt geopend, klikt u op de link die naar de beschrijving van de service leidt. Om bijvoorbeeld "Kiestoon wijzigen" uit te schakelen, hoeft u alleen maar de volgende symbolen op uw telefoon te kiezen: * 111 * 29 #.

Stap 5

U kunt elke service uitschakelen met de sms-opdracht. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een bepaalde tekst vanaf uw telefoon te bellen en deze naar het gewenste nummer te sturen. Als u bijvoorbeeld de optie "Weer" wilt deactiveren, stuurt u het woord "stop" naar 5151.

Stap 6

Als u nog vragen heeft, of als u de service niet zelf kunt uitschakelen, bel dan het contactcenter op 0500 of het federale nummer +7 (924) 011 0500. Bent u een vertegenwoordiger van een organisatie, bel dan de zakelijke klantendienst - 0555.

Stap 7

U kunt bewerkingen met services uitvoeren via een bedrijfsmedewerker. Om dit te doen, moet u het kantoor van de operator of een mobiele salon bezoeken.

Aanbevolen: