Een IPhone-beltoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een IPhone-beltoon Instellen
Een IPhone-beltoon Instellen

Video: Een IPhone-beltoon Instellen

Video: Een IPhone-beltoon Instellen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

De meeste iPhone-bezitters hebben een pakkende standaardmelodie bij hun oproepen. Als u zich echter wilt onderscheiden van de massa en individuele bellers wilt markeren, kunt u een andere beltoon instellen voor de iPhone-oproep.

beltoon instellen op iPhone
beltoon instellen op iPhone

instructies:

Stap 1

Het formaat waarin je een ringtone voor een iPhone kunt instellen is m4r. In dit geval mag de duur van de melodie niet langer zijn dan 40 seconden. U kunt een beltoon voor uw telefoon maken in speciale programma's en toepassingen. Bijvoorbeeld in het programma Garage Band.

Stap 2

Installeer het programma en open het. Selecteer Ringtone voor iPhone in het menu. In het dialoogvenster verschijnt het bericht "creëren", waarop u klikt, gaat u naar een menu op volledig scherm met sjablonen van melodieën.

Stap 3

Open bewerken en verwijder de track. Sleep het gewenste muziekbestand naar het venster. Verplaats de gele balk op de track en kies zo het gedeelte van het nummer dat wordt afgespeeld wanneer u belt.

Stap 4

Selecteer de gewenste ringtone-effecten: equalizerinstellingen, fade, volume en andere. Klik op de knop "exporteren" en stuur de resulterende beltoon naar iTunes.

Stap 5

Om een iPhone-beltoon in te stellen, opent u het tabblad "Geluiden" in iTunes en zoekt u het bestand dat u hebt verzonden.

Stap 6

Sluit uw telefoon aan op uw computer en selecteer deze in de lijst met apparaten. Vink het selectievakje "Geluiden synchroniseren" aan en pas de instellingen toe.

Stap 7

Nadat je je iPhone met iTunes hebt gesynchroniseerd, kun je je favoriete iPhone-beltoon instellen. Open hiervoor het gedeelte "instellingen" op uw telefoon, ga naar de lijst met beltonen en klik op de gewenste melodie zodat er een vinkje naast verschijnt.

Stap 8

U kunt voor elk contact afzonderlijk een beltoon instellen voor het bellen van iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5. Ga hiervoor naar contacten, selecteer de gewenste abonnee en wijzig de instellingen door op het scherm naar beneden te scrollen naar het veld "ringtone".

Aanbevolen: