Hoe U Uw Vaste Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Vaste Telefoonnummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Vaste Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Vaste Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Vaste Telefoonnummer Kunt Achterhalen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Het lijkt erop dat we ons eigen telefoonnummer uit het hoofd moeten kennen - maar soms blijkt dit niet zo te zijn. Je kunt zelfs je nummer vergeten - vooral als je net een appartement hebt gekocht of gehuurd. Hoe kunt u uw vaste telefoonnummer achterhalen als u het niet weet?

Hoe u uw vaste telefoonnummer kunt achterhalen
Hoe u uw vaste telefoonnummer kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest voor de hand liggende manier is om te profiteren van het feit dat bijna alle mobiele telefoons een automatische nummerherkenningsfunctie hebben. Bel vanaf een vaste telefoon naar je eigen mobiele nummer en herschrijf de weergegeven cijfers. Of bel een van je vrienden en vraag hen om je een sms-nummer te sturen. Als uw stadsnummer echter een G8-blokkering heeft en u geen mobiele telefoon met een federaal nummer ervan kunt bellen, kunt u deze methode niet gebruiken.

Stap 2

Probeer in dit geval rekeningen voor een vaste telefoon te vinden - ze komen maandelijks en elk van hen moet het telefoonnummer bevatten waarvoor u betaalt. Dit is uw stadsnummer.

Stap 3

U kunt proberen uw telefoon op internet te vinden. Typ hiervoor de zoekmachine "telefoonbasis" en de naam van de stad waarin u woont. Voer vervolgens uw huisadres in - en uw huistelefoonnummer wordt gevonden. Er moet echter worden opgemerkt dat het in de regel niet altijd mogelijk is om zo'n "online telefoongids" te vertrouwen: het is over het algemeen onmogelijk om dergelijke informatie op het netwerk te plaatsen, en dergelijke telefoonbases zijn meestal verre van compleet, en de gegevens kunnen al lang verouderd zijn. Maar soms slaag je er toch in om te vinden wat je zoekt.

Stap 4

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, bel dan de gratis referentiedienst op 09 en ontdek het referentienummer van het stadstelefoonnetwerk. Door het te bellen, kunt u uw telefoonnummer "uit de eerste hand" achterhalen.

Aanbevolen: