Hoe U Het Vaste Telefoonnummer Kunt Vinden Op

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Vaste Telefoonnummer Kunt Vinden Op
Hoe U Het Vaste Telefoonnummer Kunt Vinden Op

Video: Hoe U Het Vaste Telefoonnummer Kunt Vinden Op

Video: Hoe U Het Vaste Telefoonnummer Kunt Vinden Op
Video: Waar Kan Ik Mijn Recente Oproepen Vinden? Dubline Telecom App - 2 Nummers 1 Telefoon 2024, April
Anonim

Om het vaste telefoonnummer te achterhalen, hoeft u alleen het adres te weten waar het is geïnstalleerd en (of) de achternaam van de eigenaar (naam van de organisatie). Er zijn veel manieren. Welke je kiest, is aan jou.

Hoe u het vaste telefoonnummer kunt vinden op
Hoe u het vaste telefoonnummer kunt vinden op

instructies:

Stap 1

Maak gebruik van de diensten van de helpdesk. In alle plaatsen van Rusland volstaat het om "09" te bellen vanaf een vaste telefoon om toegang te krijgen tot de service. Tegelijkertijd volstaat het om het exacte adres op te geven om informatie over het telefoonnummer van de organisatie te verkrijgen. Als u informatie wilt krijgen over het vaste telefoonnummer van een particulier, moet u naast het adres ook de voor- en achternaam opgeven van de persoon die daar staat ingeschreven.

Stap 2

Gebruik de diensten van een van de databases op internet. Houd er rekening mee dat informatie in alle databases onvolledig kan zijn; bovendien is het achterhaald. Een voorbeeld van een bekende database is bijvoorbeeld de site https://www.info4help.com/ of https://searchrussia.info/. Selecteer de stad die je nodig hebt in de vervolgkeuzelijst en vul vervolgens de velden in met de informatie die je kent. Klik op de knop "Zoeken". Informatie op dergelijke sites wordt betaald. De kosten van de service bedragen ongeveer $ 2. U kunt ook gratis databases gebruiken zoals

Stap 3

Koop een basis in een softwarewinkel. Het grootste nadeel is de snelle veroudering van de informatie in de databases. De interface van de bases is anders, maar intuïtief, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn. De database kan ook van internet worden gedownload. Zorg ervoor dat u een antivirusprogramma hebt voordat u databasegegevens downloadt en installeert. Tegelijkertijd is nieuwe (actuele) informatie opgenomen in latere versies van de helpprogramma's. Het zou goed zijn als de database kan worden bijgewerkt.

Stap 4

Probeer informatie op internet te vinden met bijvoorbeeld een van de populaire zoekmachines (Yandex, Google, Yahoo, Bing). Misschien heeft de eigenaar van het telefoonnummer ooit informatie over hem achtergelaten op een van de sites.

Aanbevolen: