Hoe U Gratis Kunt Achterhalen Wiens Telefoonnummer Online Is

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Kunt Achterhalen Wiens Telefoonnummer Online Is
Hoe U Gratis Kunt Achterhalen Wiens Telefoonnummer Online Is

Video: Hoe U Gratis Kunt Achterhalen Wiens Telefoonnummer Online Is

Video: Hoe U Gratis Kunt Achterhalen Wiens Telefoonnummer Online Is
Video: Lifeline webcast #4 - Privacy 2024, April
Anonim

Momenteel hebben mobiele gebruikers de mogelijkheid om via internet gratis te achterhalen wiens telefoonnummer. Hiermee kunt u niet alleen informatie over een persoon of bedrijf vinden, maar ook uzelf beschermen tegen fraudeurs.

U kunt gratis online achterhalen wiens telefoonnummer
U kunt gratis online achterhalen wiens telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Het eerste om mee te beginnen, indien nodig, om erachter te komen wiens telefoonnummer internetzoekmachines moeten gebruiken - Google, Yandex, Mail of Bing. Probeer door elk van hen op nummer te zoeken en bekijk de zoekresultaten. Besteed aandacht aan de sites met gratis advertenties, zoeken naar werk en dating - het is op deze sites dat mensen en bedrijven hun contactgegevens het vaakst achterlaten.

Stap 2

U kunt via internet gratis achterhalen wiens telefoonnummer u registreert op verschillende sociale netwerken (VK, Odnoklassniki, My World, Facebook, enz.) en een interne zoekopdracht uitvoert. Soms laten gebruikers of bedrijfsvertegenwoordigers contactgegevens achter, niet alleen op hun persoonlijke pagina's, maar ook in openbare registers en gemeenschappen.

Stap 3

Gebruik de gratis volledig Russische database met Allnum-nummers, waarmee u via internet informatie kunt vinden over de eigenaar van een mobiel of vast telefoonnummer. Voer het nummer in waarin u geïnteresseerd bent op de hoofdpagina en klik op "Zoeken". De site geeft niet de naam en achternaam van de eigenaar weer, maar informeert de naam van de operator, in welke regio en stad de abonnee is geregistreerd en zijn huidige vermoedelijke locatie.

Stap 4

Zoek gratis naar een abonnee met de populaire mobiele app voor smartphones Viber, waarmee je gratis online kunt bellen. Installeer het op je telefoon en doorloop een snelle registratie. Voeg nu het telefoonnummer dat u nodig hebt toe aan de lijst met contacten op uw mobiele apparaat en noem het een willekeurige naam. Start daarna Viber en kijk of het contact in de algemene lijst is verschenen. Dit gebeurt als de eigenaar van de kamer deze applicatie ook gebruikt. U kunt nu hun profiel bekijken en de informatie die ze over de persoon bevatten.

Stap 5

Als u anonieme oproepen en berichten ontvangt van een onbekend nummer, probeer het dan te zoeken in verschillende online databases van oplichters. Mensen die slachtoffer zijn geworden van cybercriminelen voegen vaak relevante informatie toe over de eigenaar van het nummer en zijn wangedrag.

Aanbevolen: