Afmelden Voor MTS Mailing

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor MTS Mailing
Afmelden Voor MTS Mailing

Video: Afmelden Voor MTS Mailing

Video: Afmelden Voor MTS Mailing
Video: Filtering in a Mail Merge for Word 2010 2024, Mei
Anonim

Onlangs is de mobiele operator MTS begonnen met het actief versturen van sms-berichten met een reclamekarakter, evenals met serviceberichten. Elke keer dat er een sms binnenkomt, raakt de batterij van de telefoon steeds sneller leeg. En op het juiste moment kan het gewoon worden uitgeschakeld, en de reden hiervoor is reclame-sms.

Afmelden voor MTS mailing
Afmelden voor MTS mailing

instructies:

Stap 1

Er zijn twee hoofdmethoden om mailing uit te schakelen - dit is door middel van een bericht naar een verkort nummer en door gebruik te maken van het service MTS - menu. Met deze sms wordt u alleen losgekoppeld van de informatiediensten van MTS, d.w.z. je ontvangt geen sms over acties, nieuwe diensten, etc. Om deze meldingen uit te schakelen, stuurt u een sms naar een kort nummer met inhoud. U ontvangt een reactie waarin staat dat de service is uitgeschakeld.

Stap 2

Stuur sms naar hetzelfde nummer om de service opnieuw in te schakelen. Ook de inhoud van het bericht is willekeurig. U kunt het korte nummer vinden door naar de officiële website te gaan of door de operator te bellen. Er zijn geen kosten voor sms-gegevens. Dus als de operator geld van u heeft opgenomen voor het deactiveren van deze service, kunt u gerust een klacht indienen. Ontdek het nummer alleen op de officiële website, aangezien er gevallen waren waarin een kort nummer op het forum werd gegeven dat niets te maken had met de mobiele operator. Niemand zal het gestolen geld aan u teruggeven.

Stap 3

Maar reclame-sms wordt geleverd door de dienst "MTS - klik". Deze service, ingebouwd in alle nieuwe sms-kaarten, is een systeem dat promotionele berichten verstuurt over onderwerpen die voor u interessant zijn. Deze thema's kunnen worden bewerkt door naar het MTS - Menu te gaan en het item "MTS Click - Mijn thema's" te selecteren. Via hetzelfde servicemenu kunt u de service uitschakelen, de menutaal selecteren, geluidsmeldingen en het archief van naar u verzonden berichten bekijken. Schakel de service uit als u geen promotionele berichten wilt ontvangen. U ontvangt een melding dat de dienst is gedeactiveerd.

Aanbevolen: