Afmelden Voor Yandex Music: Praktisch Advies

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Yandex Music: Praktisch Advies
Afmelden Voor Yandex Music: Praktisch Advies

Video: Afmelden Voor Yandex Music: Praktisch Advies

Video: Afmelden Voor Yandex Music: Praktisch Advies
Video: Обзор Яндекс музыки - достойна Оскара? // Стриминговый сервис, который удивил 2024, April
Anonim

Muziek begeleidt ons voortdurend door het leven. We luisteren ernaar thuis, onderweg, op feestjes en elders. Voor velen is het een gewoonte geworden om naar muziek te luisteren op sociale netwerken of om nummers van internet te downloaden en deze naar een telefoon of speler te uploaden om offline te luisteren. Yandex Music is een enorme muziekcollectie die voortdurend wordt bijgewerkt, de applicatie past zich aan de smaak van de gebruiker aan en maakt het mogelijk om muziek naar een smartphone te downloaden om offline te luisteren.

Yandex. Muziek
Yandex. Muziek

Yandex. Muziek

Yandex. Music is een streaming audioservice van Yandex waarmee je gratis muziekcomposities, albums en verzamelingen muzieknummers kunt zoeken en legaal kunt beluisteren. Beschikbaar voor bezoekers uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan. Er is ook een speciale app voor iOS, Android en Windows Phone. In 2012 ontving hij de ROTOR-prijs voor de beste muzieksite.

De dienst werkt samen met meer dan 50 auteursrechthebbenden. Volgens Yandex-rapporten werden eind september 2011 muzikale composities 1, 3 miljard keer beluisterd. Vanaf oktober 2014 zijn er meer dan 17 miljoen muzieknummers beschikbaar op Yandex. Music. Het publiek van de dienst bereikte in juli 2013 volgens ComScore 13 miljoen gebruikers.

De lancering van een aparte Yandex. Music-service werd aangekondigd in september 2010. Op het moment van lancering bevatte de catalogus meer dan 58 duizend artiesten en ongeveer 800 duizend composities van verschillende auteursrechthouders, waaronder EMI, Sony Music, Universal Music Group, Warner Music Group. Met de komst van Yandex. Music als een aparte service, kon de gebruiker hele muziekalbums zoeken en beluisteren.

Yandex. Music stelt gebruikers in staat om:

  • naar gelicentieerde muziek luisteren met Adobe Flash-player of HTML 5 (voor mobiele apparaten);
  • zoeken naar muziek met een eenvoudige zoekopdracht of een goed gestructureerde catalogus;
  • tracks insluiten in blogs en sociale media-pagina's;
  • stel je afspeellijsten samen;
  • muzikale aanbevelingen ontvangen;
  • statistieken naar Last.fm sturen;
  • importeer audio-opnames uit uw collecties naar het VKontakte sociale netwerk
Beeld
Beeld

Hoe zich te abonneren en Yandex Music te gebruiken

Abonneren is heel eenvoudig:

  • Op de officiële website Yandex. Music
  • Download voor Android-bezitters de Yandex. Music-app van Google Play
  • voor iPhone-bezitters download de Yandex. Music-app in de App Store

Nadat u Yandex Music voor de eerste keer hebt geïnstalleerd en gestart, moet u het volgende configureren:

  1. De applicatie zal u vragen om in te loggen of een nieuw account te registreren. U kunt uw Yandex-account (Yandex-mail, Yandex-geld, enz.) Of sociale media-accounts (Vkontakte, Facebook, Twitter) gebruiken.
  2. De applicatie zal u vragen om een snelle test te doen om de muzieksmaak te bepalen om in de toekomst goede aanbevelingen voor u te doen. U kunt deze stap overslaan door op de knop "Later" te klikken. Kies een paar van je favoriete genres en klik op de knop "Volgende".
  3. Selecteer een paar van je favoriete artiesten en klik op de knop "Voltooien".
  4. De app biedt je een cadeau-abonnement van 30 dagen, zodat je de muziekservice volledig kunt testen. We drukken op de knop "Probeer gratis".

Betaald abonnement op Yandex. Music

Na 30 dagen gebruik te hebben gemaakt van de proefperiode, begint de applicatie abonnementskosten in rekening te brengen. Als je je abonnement opzegt, zet Yandex je over naar een gratis abonnement en heb je de volgende beperkingen:

  • Slechte geluidskwaliteit
  • Je kunt geen muziek downloaden om offline te luisteren (zonder internet)
  • Advertenties verschijnen tussen tracks
Beeld
Beeld

Hoeveel kost een abonnement op Yandex. Music?

Volgens statistische schattingen wordt de service gebruikt door ongeveer 20 miljoen mensen, waarvan ongeveer 250 duizend betalende gebruikers. De abonnementsprijs is 170 - 250 roebel per maand, afhankelijk van het platform waar u het product koopt (op de Yandex-website, op Google Play of de App Store). Tegelijkertijd is de eerste maand abonnement gratis (om kennis te maken met alle mogelijkheden van de dienst), en voor de maanden daarna moet je betalen. De kosten van een jaarabonnement op Yandex. Music bedragen 1.790 roebel (met variaties).

Afmelden voor Yandex Music: praktisch advies

Officiële website

Als u Yandex. Music liever in uw browser gebruikt terwijl u de website van deze service bezoekt, kunt u zich als volgt afmelden voor uw premium-abonnement:

  1. Ga op een van de Yandex Music-pagina's naar het tabblad 'Mijn muziek' aan de linkerkant van je profielfoto.
  2. Open vervolgens het gedeelte "Instellingen".
  3. Ga naar het tabblad "Abonnement".
  4. Eenmaal erin, klik op de knop "Abonnementenbeheer".
  5. U wordt doorgestuurd naar de Yandex Passport-pagina, waar alle voordelen die een abonnement u biedt in detail worden beschreven.
  6. Scroll een stukje naar beneden en klik nogmaals op "Abonnement beheren".
  7. In het pop-upvenster kunt u informatie zien over wanneer de volgende opname zal plaatsvinden. U moet de link "Afmelden" vinden die u moet gebruiken.
  8. Nadat u de definitieve beslissing heeft genomen om te weigeren, klikt u op "Afmelden".
  9. Nadat u het uitschrijvingsformulier hebt bevestigd, kunt u nog steeds de premiumversie van Yandex. Music gebruiken tot de datum die in de vorige stap is opgegeven, maar wanneer deze zich voordoet, wordt u overgezet naar een gratis account met beperkingen in de vorm van advertenties, lage geluidskwaliteit, enz. enz.

Een abonnement op iOS opzeggen:

Als u Apple-producten gebruikt, kunt u uw abonnementen bekijken door de bijbehorende link te volgen. U kunt zich als volgt afmelden voor Yandex. Music:

  1. Ga naar "Instellingen" - "Uw naam" - "iTunes Store en App Store";
  2. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm;
  3. Selecteer "Bekijk Apple ID" (log in indien nodig);
  4. Selecteer hier "Abonnementen";
  5. Selecteer het abonnement dat je nodig hebt (in ons geval is dit een abonnement op Yandex. Music);
  6. Klik op "Afmelden".
Beeld
Beeld

Je Android-abonnement opzeggen via Google Play

De eenvoudigste manier om een abonnement op Yandex. Music op Android te ontkoppelen, is door de link naar de Play Market (persoonlijk account) te volgen, daar "Abonnementen beheren" te selecteren en op "Niet verlengen" te klikken.

  • Je kunt ook de Play Market-applicatie zelf openen en naar je accountinstellingen gaan (knop met drie horizontale lijnen).
  • Selecteer daar "Account" - "Abonnementen".
  • Selecteer "Yandex. Music" uit de beschikbare abonnementen en klik vervolgens op "Annuleren".
Beeld
Beeld

Verborgen Yandex. Music-functies die u misschien niet kent

  • Schakel het donkere thema in. Het beste van het donkere thema van Yandex. Music is dat het zowel in de app als op de website staat. Evalueer hoe comfortabel het is - het licht van het scherm raakt je ogen niet.
  • Zoek het nummer regel voor regel. Voor degenen die zich de naam van de muzikant of de naam van het nummer niet herinneren, maar een willekeurige regel kennen, zal Yandex. Music het nummer per regel vinden als de catalogus de tekst bevat.
  • Pas aanbevelingen aan zonder naar de app te gaan. Natuurlijk heeft Yandex. Music radio. Het bevat nummers op genre, beroep, stemming, nieuwigheid of op basis van een aantal albums, nummers en afspeellijsten. Als je van een album of afspeellijst houdt en de nummers erin zijn afgelopen, zet dan de radio aan - het zal een eindeloze stroom nummers opbouwen volgens de tracklijst van het album of de afspeellijst.
  • Zet zacht volume omhoog
  • In de streaming-instellingen is er een functie "Logaritmische volumeschaal". Wanneer ingeschakeld, stijgt het volume op de site zachter. In "Yandex" zei dat de logaritmische toename van het volume comfortabeler zal zijn voor de oren.
  • Verlies je beluisterde nummers niet offline. Als er helemaal geen muziek op de telefoon staat en er geen tijd is om een nieuwe te zoeken en te downloaden, schakel dan de functie in die alle nummers opslaat die in de applicatie worden beluisterd voor offline.

Aanbevolen: