Een Simkaart Herstellen Via Internet

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Herstellen Via Internet
Een Simkaart Herstellen Via Internet

Video: Een Simkaart Herstellen Via Internet

Video: Een Simkaart Herstellen Via Internet
Video: new way free Internet on any SIM card 9G 10g vpn apk high speed Internet 2024, Mei
Anonim

Als u uw simkaart verliest of per ongeluk kapot gaat, wilt u deze snel herstellen. En zodat het nummer zeker behouden blijft en het geld op de rekening blijft staan. Gebruik hiervoor de SIM-kaartherstelservice via internet.

Een simkaart herstellen via internet
Een simkaart herstellen via internet

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Ga voor onderhoud aan de mobiele operator Beeline naar de website https://mobile.beeline.ru. Aan de linkerkant ziet u een lijst met services en functies voor netwerkabonnees. Selecteer hier "Help en service"> "Abonnementsservice".

Stap 2

Raadpleeg in de kolom "Abonneeservice" het tabblad "SIM-kaart vervangen". Lees de procedure voor het blokkeren van een verloren kaart. Om alles op internet te doen, schrijft u een brief naar e-mail [email protected], met vermelding van uw paspoortgegevens onder het contract en een extra telefoonnummer voor communicatie. Als de kaart klaar is, wordt u hierover geïnformeerd. Om deze in ontvangst te nemen, moet u persoonlijk met een paspoort bij het verkoopkantoor verschijnen.

Stap 3

Als uw operator MTS is, ga dan naar https://www.mts.ru/help/action_sim/blocking_sim/, waar u de internetassistent gebruikt om de kaart te blokkeren. Schrijf je in als je er nog nooit gebruik van hebt gemaakt. Volg daarna de instructies op het scherm.

Stap 4

Bestel na blokkering het herstel van de simkaart. MTS heeft een thuisbezorgservice voor een nieuwe kaart. Als het je uitkomt, volg dan de link "Simkaart bezorgen". Op de aangegeven tijd en plaats wordt het aan u overhandigd en kunt u het gebruikelijke nummer weer gebruiken. Vergeet niet uw paspoort te tonen.

Stap 5

Mobiele operator Megafon biedt zijn abonnees aan om in geval van verlies of beschadiging van de kaart deze te bestellen in de online winkel op https://moscow.shop.megafon.ru/. Vergeet niet de regio te vermelden waar u zich bevindt. Selecteer op de pagina die wordt geopend aan de rechterkant de functie "SIM-kaartherstel". Gebruikers die al in het systeem zijn geregistreerd, hoeven alleen maar in te loggen, nieuwe - registreren. Als je hier geen tijd aan wilt verspillen, gebruik dan de optie "Doorgaan zonder registratie".

Stap 6

Voer de vereiste gegevens in het formulier dat wordt geopend. Alle velden moeten worden ingevuld. Geef aan op welk adres de kaart moet worden afgeleverd. Wacht tot de operator contact met je opneemt, spreek de levertijd af.

Aanbevolen: