Hoe Een MTS-simkaart Herstellen?

Hoe Een MTS-simkaart Herstellen?
Hoe Een MTS-simkaart Herstellen?
Anonim

Mobiele communicatie is nu sterk ontwikkeld en bijna iedereen heeft al een mobiele telefoon. Maar dergelijke problemen doen zich voor wanneer de telefoon verloren gaat of de simkaart om de een of andere reden kapot gaat, en dan rijst de vraag: hoe de MTS-simkaart te herstellen?

Hoe een MTS-simkaart te herstellen?
Hoe een MTS-simkaart te herstellen?

Het herstellen van een verloren of kapotte simkaart is vrij eenvoudig. Om te voorkomen dat iemand uw kaart gebruikt, moet deze eerst worden geblokkeerd. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld bij MTS-kantoren, bel de operator of ga naar de website van het bedrijf en selecteer de functie "SIM-kaart blokkeren" in uw persoonlijke account.

Nu moet u de MTS-simkaart herstellen. Dit kan op twee manieren: neem contact op met het MTS-kantoor of stuur een aanvraag via internet.

Om een simkaart in het kantoor of filiaal van het bedrijf te herstellen, heeft u uw paspoort of een ander document nodig dat uw identiteit bewijst. Op deze manier herstel je een simkaart in een paar minuten. De beheerder zal u vriendelijk een nieuwe bezorgen in ruil voor een verloren of kapotte simkaart, geheel gratis.

Als u om wat voor reden dan ook geen contact kunt opnemen met het kantoor, gebruik dan de "Internetassistent". Er is een sectie op de website van het bedrijf genaamd "SIM-kaartbezorging". Vul het formulier op de MTS-website in en selecteer de gewenste levering. Voor "express" levering, die binnen 4 uur wordt uitgevoerd, moet u 200 roebel betalen, voor versnelde levering wordt gedurende de dag 90 roebel gevraagd. Als je tijd hebt en geen haast hebt, dan wordt de simkaart door te kiezen voor een voordelig pakket binnen 3 dagen helemaal gratis bij je afgeleverd.

Nu, in het geval van een belachelijke situatie, of het nu gaat om een storing of verlies van een simkaart, weet u hoe u een MTS-simkaart kunt herstellen.

Aanbevolen: