Hoe Een Geheugenkaart Van Een Camera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geheugenkaart Van Een Camera Te Herstellen
Hoe Een Geheugenkaart Van Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Een Geheugenkaart Van Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Een Geheugenkaart Van Een Camera Te Herstellen
Video: Wat is een SD KAART FORMATTEREN? | EMMELY 2024, April
Anonim

Een mini-geheugenkaart die wordt gebruikt om foto's in een digitale camera op te slaan, faalt vaak, waardoor alle gegevens erop verloren gaan. Ook verwijdert de gebruiker er soms door zijn eigen fout informatie van. In dergelijke situaties kunt u de verloren gegevens programmatisch herstellen.

Hoe een geheugenkaart van een camera te herstellen
Hoe een geheugenkaart van een camera te herstellen

instructies:

Stap 1

Ontdek de functies van uw camera. Sommige modellen bieden de mogelijkheid om het verwijderen van foto's te annuleren en ze te herstellen met één druk op de bijbehorende toets. Soms hernoemt het apparaat zelf of de gebruiker om verschillende redenen de sectie waarin de foto's worden opgeslagen. Probeer de instellingen terug te zetten naar hun oorspronkelijke staat en controleer of er foto's op de geheugenkaart verschijnen.

Stap 2

Download en installeer een van de programma's voor bestandsherstel waarmee u verwijderde foto's terug op uw geheugenkaart kunt krijgen. De meest populaire en gratis zijn Smart Recovery, Pandora Recovery, Recover Files en enkele andere die u op internet kunt downloaden.

Stap 3

Sluit uw digitale camera aan op uw pc. Gebruik hiervoor de meegeleverde USB-kabel. Klik vervolgens op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en selecteer de verwisselbare media die zijn gemarkeerd met de naam van uw camera.

Stap 4

Voer het programma voor bestandsherstel uit. Klik op de knop "Start", vervolgens op "Alle programma's" en selecteer de map met de naam van de bijbehorende software. Klik op het opstartpictogram. Pas de procedure voor gegevensherstel aan. Selecteer het station van de digitale camera (E: of F:) en vervolgens de map waarin de herstelde foto's worden opgeslagen.

Stap 5

Herstel verwijderde foto's. Klik op de knop om het bestandsherstelproces te starten, dat zich meestal op het hoofdtoepassingspaneel bevindt. Wacht tot de bewerking is voltooid. Navigeer naar de map die is aangewezen voor het opslaan van de herstelde foto's. Controleer of de ontbrekende bestanden met succes zijn geretourneerd. Helaas, als sommige foto's niet kunnen worden hersteld met de toepassing, zijn ze hoogstwaarschijnlijk overschreven en is er daarom geen manier om ze te herstellen.

Aanbevolen: