Hoe Een Flashstation Voor Een Camera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flashstation Voor Een Camera Te Herstellen
Hoe Een Flashstation Voor Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Een Flashstation Voor Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Een Flashstation Voor Een Camera Te Herstellen
Video: Cardboard Iron Man Helmet That OPENS! DIY No Electronics 2024, Maart
Anonim

Je moet niet meteen in wanhoop raken als je de USB-stick hebt beschadigd. Ondanks al zijn kwetsbaarheid en kwetsbaarheid, is het mogelijk om informatie die erop is opgeslagen, bijvoorbeeld recent gemaakte foto's, te herstellen.

Hoe een flashstation voor een camera te herstellen
Hoe een flashstation voor een camera te herstellen

instructies:

Stap 1

Maak een afbeelding van de flashdrive met behulp van de speciale flashnul-toepassing of gebruik het programma EasyRecovery om deze te herstellen. Wanneer u een afbeelding maakt, scant u de flashdrive om het formaat te bepalen van de bestanden die worden hersteld. Sla na het maken van de afbeelding de verkregen gegevens op.

Stap 2

Voer vervolgens een volledige formattering van de flashkaart uit. Dit kan met behulp van een camera of computer. Het komt voor dat de toegang tot de kaart beperkt is. Wis sector nul. Maar dit zijn al extreme maatregelen. Probeer een USB-flashstation op een computer aan te sluiten zonder een camera te gebruiken, die met een kaartlezer.

Stap 3

Verwijder het wachtwoord van de flashdrive. Soms kan na het formatteren een fout van de volgende aard optreden: het mmcstore-bestand wordt automatisch gemaakt op de flashdrive - de wachtwoordbewaarder. Om de geheugenkaart voor de camera volledig te herstellen, wijzigt u dit bestand met de extensie txt.

Stap 4

Open het vervolgens met de standaard Kladblok-applicatie van het besturingssysteem. Verwijder het wachtwoord. Dus wanneer een flashstation in de camera wordt geplaatst, wordt deze herkend en is toegang gratis wanneer deze is aangesloten op een pc.

Stap 5

Gebruik de speciale R-Studio FAT-toepassing om de geheugenkaart voor de camera te herstellen. U kunt een demoversie van dit programma downloaden op internet. De volledige versie is betaald, maar u hebt deze in dit geval niet nodig, omdat de demoversie van het programma voldoende is om één geheugenkaart te herstellen.

Stap 6

Download in de toekomst, indien nodig, de betaalde versie in volledig formaat. Begin met scannen. Stel de extra functie "Zoeken naar bestanden van alle bekende typen" in. Nadat alle bestanden zijn gevonden, kunt u ze terugzetten naar een geschikte map op de harde schijf van uw pc.

Aanbevolen: