Hoe Een MTS-nummer In Oekraïne Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een MTS-nummer In Oekraïne Te Herstellen
Hoe Een MTS-nummer In Oekraïne Te Herstellen

Video: Hoe Een MTS-nummer In Oekraïne Te Herstellen

Video: Hoe Een MTS-nummer In Oekraïne Te Herstellen
Video: Держим обочину на М2 // Щемим обочечников // Бешенный крузак и любитель показывать зад. 2024, Mei
Anonim

Als uw simkaart defect is of verloren is gegaan, kunt u deze herstellen door contact op te nemen met het MTS-contactcentrum. U ontvangt vrijwel direct een nieuwe kaart nadat u een eenvoudige verificatieprocedure heeft doorlopen en alle daarvoor benodigde gegevens heeft verstrekt. Al je eerder opgeslagen contacten blijven in het geheugen van de simkaart staan, zodat je na activering eenvoudig kunt blijven communiceren met vrienden en kennissen.

Herstel van MTS-nummers in Oekraïne
Herstel van MTS-nummers in Oekraïne

De procedure voor het herstellen van een MTS-nummer in Oekraïne bestaat uit de volgende stappen:

- identificatie van de abonnee;

- blokkeren van een verloren simkaart;

- herstel en ontvangst van een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer.

Identificatie en blokkering van abonnees

De SIM-kaart kan alleen worden geblokkeerd en hersteld na het passeren van de abonnee-identificatie. Deze procedure is verplicht en verschilt naargelang het tariefplan (vooruitbetaling of contract) dat u hebt aangesloten.

Als u de "Internet Assistant" op de MTS-website hebt geactiveerd, kunt u de simkaart er doorheen blokkeren zonder de abonnee te identificeren.

Het is voldoende dat abonnees van MTS Contract paspoortgegevens voor individuen of bedrijfsgegevens voor rechtspersonen verstrekken. Schrijf vervolgens een aanvraag voor blokkeren en herstellen, waarna je al een nieuwe simkaart krijgt.

MTS Prepaid abonnees kunnen zich op drie manieren identificeren. De eenvoudigste manier om dit te doen is als u uw gegevens eerder heeft aangegeven in de "MTS-registratie". Om het nummer te herstellen, neemt u gewoon contact op met het dichtstbijzijnde filiaal van het bedrijf met uw paspoort.

Als u de Personal Assistant Password-service hebt geactiveerd, bel dan 111 * 7, voer uw wachtwoord in en het telefoonnummer dat u wilt blokkeren. Breng daarna de operator op de hoogte van uw persoonlijke gegevens en laat een verzoek achter om de simkaart te blokkeren.

Als deze diensten niet aan u zijn verbonden, moet de identificatie van de persoon rechtstreeks bij het filiaal van het MTS-bedrijf worden uitgevoerd om het nummer te herstellen. Hiervoor heeft u een paspoort nodig. Na controle van uw paspoort stelt de telefoniste u 3 basisvragen en enkele aanvullende vragen, waarvan u er minimaal twee moet beantwoorden. U moet de laatste drie telefoonnummers onthouden die u hebt gebeld en sms-berichten hebt verzonden. Als u GPRS hebt gebruikt, informeer dan de operator van het gebruikte APN-toegangspunt. U wordt ook gevraagd om de datum van de eerste oproep, de datum van de laatste oproep of sms, de datum van de laatste aanvulling, het huidige bedrag op de rekening, het tariefmodel te onthouden.

Zoek de verpakking uit het startpakket. Het zal de PUK1-code bevatten, die u zal helpen om de abonnee-identificatie sneller door te geven om het nummer te herstellen.

Herstel van MTS-nummer in Oekraïne

U kunt het herstel van een verloren of niet-werkend simkaartnummer direct na identificatie van de abonnee aanvragen via het MTS-contactcentrum, door een aanvraag in te dienen op de website of door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde MTS-servicecentrum. Dan vertelt de provider je hoe en wanneer je een nieuwe simkaart kunt krijgen. Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, want het herstelde nummer wordt alleen aan de eigenaar overhandigd.

Aanbevolen: