Een Nummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Herstellen
Een Nummer Herstellen

Video: Een Nummer Herstellen

Video: Een Nummer Herstellen
Video: Hoe maak je een vierkant gat - methode nummer 2 2024, Mei
Anonim

Nu kunnen mensen niet meer zonder een telefoon. Een persoon heeft altijd contact nodig. In dit opzicht kan het verlies van het nummer een echte ramp zijn. Om dit probleem op te lossen, moet u contact opnemen met uw mobiele provider met het verzoek om de simkaart te herstellen.

Een nummer herstellen
Een nummer herstellen

instructies:

Stap 1

Bezoek de showroom of het dichtstbijzijnde kantoor van uw mobiele operator. Vertel de manager de reden voor het verlies van het nummer. Als je telefoon is gestolen, wordt eerst je oude simkaart geblokkeerd, waarna je een nieuwe kaart krijgt met hetzelfde nummer.

Stap 2

Vul een aanvraag voor nummerherstel in. Zorg ervoor dat u uw paspoort of paspoort en volmacht bij u heeft als de simkaart door de organisatie is ontvangen. In de regel duurt de herstelprocedure niet langer dan een half uur. Bij problemen krijg je bericht wanneer het mogelijk is om een nieuwe simkaart aan te vragen.

Stap 3

Vul de online aanvraag voor de levering van een simkaart in op de MTS-website via de link https://www.mts.ru/help/action_sim/change_sim/. Bovenaan moet u eerst de regio van uw woonplaats selecteren, vervolgens aangeven tot welk type abonnee u behoort en naar welke stad de levering zal worden gedaan. Er is ook een functie voor versnelde verzending, maar daar zijn kosten aan verbonden.

Stap 4

Klik op de knop "Volgende", vul het formulier in. Hier moet u het te herstellen telefoonnummer, paspoortgegevens, woonplaats en contacten opgeven waarmee de koerier contact met u kan opnemen. Druk nogmaals op de knop "Volgende" en plaats vervolgens de bestelling zelf. Na een tijdje zal de operator "MTS" contact met u opnemen en de leveringsvoorwaarden van het herstelde nummer specificeren.

Stap 5

Gebruik de diensten van de Megafon online winkel via de link https://moscow.shop.megafon.ru, waar u uw telefoonnummer kunt herstellen. Klik op de knop "Doorgaan" onder het inlogformulier. Vul de vragenlijsten in om uw simkaart te vervangen. Verplichte velden zijn geel gemarkeerd. U hoeft het afleveradres niet op te geven, maar spreekt dit af met de Megafon-operator, die u enige tijd na het versturen van de aanvraag belt. U krijgt een identificatienummer van de bestelling, dat moet worden bevestigd na ontvangst van het herstelde nummer.

Stap 6

Neem telefonisch contact op met de telefoniste "Beeline" (495) 974-8888 om het telefoonnummer te herstellen. Leg de redenen voor het verlies van de simkaart uit en bevestig uw identiteit door de paspoortgegevens op grond van het contract te verstrekken. U kunt ook een brief schrijven met soortgelijke informatie, waarin u het telefoonnummer van de contactpersoon voor communicatie moet vermelden. Stuur uw aanvraag naar [email protected] of fax (495) 974-5996.

Aanbevolen: