Een Ambulance Bellen Vanuit Een Cel A

Inhoudsopgave:

Een Ambulance Bellen Vanuit Een Cel A
Een Ambulance Bellen Vanuit Een Cel A

Video: Een Ambulance Bellen Vanuit Een Cel A

Video: Een Ambulance Bellen Vanuit Een Cel A
Video: OUDE DOCENT NEERSCHIETEN. (PART 1) 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de vorming van mobiele communicatie, die voor bijna iedereen beschikbaar is, zijn er enkele kansen die er voorheen niet waren. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om hulpdiensten (inclusief ambulance) te bellen vanaf een mobiele telefoon.

Een ambulance bellen vanuit een cel a
Een ambulance bellen vanuit een cel a

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - ambulancenummers.

instructies:

Stap 1

Als u een klant bent van het mobiele netwerk van Beeline, belt u een ambulance door 003 te bellen en op de beltoets te drukken.

Stap 2

Als je gebruik maakt van de diensten van providers zoals Megafon, MTS, Utel, TELE2, bel dan 030.

Stap 3

Houd er rekening mee dat regionale mobiele operators soms hun eigen speciale alarmnummers instellen. Zo biedt de Motiv-provider (Jekaterinenburg) aan om het ambulancenummer 903 te bellen. Hoewel de nummers van regionale mobiele bedrijven vaak niet verschillen van de volledig Russische: Tatinkom (Kazan) gebruikt bijvoorbeeld 030, zoals de meeste operators.

Stap 4

Als je problemen hebt met het bellen van een van de bovenstaande nummers, gebruik dan het nummer 112. Dit is een centraal meldpunt waar je contact kunt opnemen met burgers die zich in een kritieke situatie bevinden die levens en gezondheid bedreigt. De dienstdoende coördinator luistert naar u en neemt contact op met de gewenste dienst. Je kunt helemaal gratis 112 bellen, ook als je geen geld op je rekening hebt staan of je simkaart is geblokkeerd (of helemaal niet beschikbaar).

Stap 5

U kunt ook 911 bellen en de telefoniste vertellen wat uw probleem is. Er wordt direct een ambulance naar u gestuurd.

Stap 6

Houd er rekening mee dat een ambulance noodzakelijkerwijs binnen 15-30 minuten moet vertrekken voor elke oproep die dringende medische hulp vereist (afhankelijk van de afstand van het station tot uw locatie). Als de coördinator van de brigade "03" weigert u te helpen, heeft u het volste recht om de plaatselijke politie te bellen en te eisen dat u de situatie begrijpt. Bovendien is het niet overbodig om de hulpverlener te herinneren aan de bestaande strafrechtelijke aansprakelijkheid voor het niet verlenen van hulp aan een persoon die dat nodig heeft.

Aanbevolen: