Hoe U Gratis Sms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Sms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden
Hoe U Gratis Sms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Sms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Sms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, April
Anonim

Vaak zijn er situaties waarin u dringend contact moet opnemen met een persoon, maar er geen geld op uw mobiele account staat. In dit geval kunt u gratis sms'en van computer naar telefoon met speciale programma's en internetsites.

U kunt gratis sms'en van computer naar telefoon
U kunt gratis sms'en van computer naar telefoon

instructies:

Stap 1

Momenteel laten de grootste mobiele operators, waaronder MTS, Megafon en Beeline, je gratis sms'en van je computer naar je telefoon. Ga hiervoor naar de website van uw operator en zoek de juiste sectie erop. Het is wenselijk dat de abonnee naar wie je gratis sms't, gebruik maakt van de diensten van dezelfde operator.

Stap 2

Geef het nummer van de gewenste abonnee op en typ de tekst van het bericht in het speciale veld. Houd er rekening mee dat er een bepaalde beperking is op de toegestane lengte van sms. Laat aan het einde van het bericht uw handtekening achter, anders ziet de abonnee niet van wie het bericht afkomstig is. Voer de captcha in en klik op "Verzenden".

Stap 3

Installeer een van de instant messaging-programma's op uw computer. De meest populaire zijn ICQ, Mail. Agent en Skype. Met allemaal kunt u gratis of tegen een kleine vergoeding sms'en van computer naar telefoon. Als u het ICQ-programma gebruikt, selecteert u de gewenste contactpersoon uit de lijst. Voeg in de contactinstellingen het telefoonnummer van de abonnee toe. Als u nu voor deze gesprekspartner kiest, krijgt u de mogelijkheid om een gratis sms naar het opgegeven mobiele nummer te sturen.

Stap 4

Bij gebruik van de Mail. Agent-messenger kan sms alleen worden verzonden naar gebruikers die zelf hun telefoonnummer hebben opgegeven, waardoor de functie van het verzenden van berichten naar de telefoon beschikbaar wordt. Wat het Skype-programma betreft, kan hier alleen de eerste sms gratis worden verzonden. In de toekomst zult u uw persoonlijke account moeten aanvullen. In dit geval kunt u niet alleen gratis berichten verzenden, maar ook bellen naar mobiele en vaste telefoons over de hele wereld.

Stap 5

Kies een van de vele sites met de functie om gratis sms te verzenden met behulp van internetzoekmachines. In de regel hebben dergelijke bronnen een speciaal script dat wordt geleverd door een van de mobiele operators, of is er een link naar internetmessenger. Het proces van het verzenden van berichten hier is hetzelfde als op de officiële websites van de operators. Wees voorzichtig en lees eerst de recensies voor de geselecteerde site om geen slachtoffer te worden van internetoplichters die opereren onder het mom van een gratis sms-berichtenservice.

Aanbevolen: