Hoe Mms Van Telefoon Naar Computer Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Telefoon Naar Computer Te Verzenden
Hoe Mms Van Telefoon Naar Computer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Telefoon Naar Computer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Telefoon Naar Computer Te Verzenden
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, Mei
Anonim

Met de Multimedia Messaging Service (MMS) kunt u dergelijke berichten niet alleen naar andere telefoons verzenden, maar ook naar e-mailadressen. Deze bewerking is niet ingewikkelder dan het verzenden van MMS naar een andere telefoon.

Hoe mms van telefoon naar computer te verzenden
Hoe mms van telefoon naar computer te verzenden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon de MMS-functie ondersteunt. Dit is te vinden in de instructies voor het apparaat, in de recensie op de website van de fabrikant of een andere gespecialiseerde site, evenals door de aanwezigheid van het overeenkomstige item in het menu.

Stap 2

Controleer of uw MMS-service is geactiveerd. Bel de technische ondersteuningsdienst van uw operator en stel de consultant de juiste vraag. Geef indien nodig aanvullende informatie. Als de dienst op uw nummer niet is aangesloten, vraag om deze aan te sluiten of doe het zelf, op advies van de adviseur.

Stap 3

Zoek uit of de MMS-service-instellingen correct zijn geconfigureerd op uw telefoon. Als dit niet het geval is, bel dan de ondersteuning opnieuw met uw telefoonmodel en de consultant zal u een bericht sturen met de auto-tuning-parameters. Of stel zelf de telefoon in volgens de tips op de website van de operator of de fabrikant van de telefoon.

Stap 4

Als u de MMS-service voor de eerste keer gebruikt, moet na het activeren van de service en het instellen van uw telefoon de MMS-functie worden geactiveerd. Om dit te doen, start u uw telefoon opnieuw op en stuurt u, indien nodig, een MMS-bericht met de inhoud naar een speciaal gratis nummer dat wordt vermeld op de website van de operator. Wacht op het bericht over de succesvolle activering van de service.

Stap 5

Als uw provider de service van onbeperkt MMS-verzending biedt tegen een onbeduidende maandelijkse vergoeding, activeer deze dan.

Stap 6

Stel een MMS-bericht op de gebruikelijke manier op, volgens de instructies voor uw telefoon. Voer uw e-mailadres in in plaats van het nummer van de ontvanger. Als u het niet kunt invoeren omdat u cijfers in plaats van letters kiest, schakelt u uw telefoon naar de lettermodus. Dit wordt meestal gedaan door lang op de hekje-toets te drukken. Na het opstellen van uw bericht en het invoeren van uw e-mailadres, verzendt. Wacht tot het is voltooid en vraag de geadresseerde of ze het bericht hebben ontvangen.

Aanbevolen: