De Speler Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Inhoudsopgave:

De Speler Aansluiten Op Het Muziekcentrum
De Speler Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Video: De Speler Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Video: De Speler Aansluiten Op Het Muziekcentrum
Video: Je PC aansluiten op je Muziekinstallatie? Dit zijn de BESTE opties 2024, April
Anonim

Soms heeft het muziekcentrum geen mp3-functie, maar de pocketspeler wel. Maar de speler kan, in tegenstelling tot het muziekcentrum, niet luid klinken. Om deze tekortkoming te verhelpen, moet u de speler en het centrum met elkaar verbinden.

De speler aansluiten op het muziekcentrum
De speler aansluiten op het muziekcentrum

instructies:

Stap 1

Controleer eerst de stereo op RCA-ingangen met het label AUX of PHONO op het voorpaneel. Verwar ze niet met hoofdtelefoon- of microfoonaansluitingen - ze zijn niet alleen gemaakt volgens een andere standaard, maar ze zijn ook ontworpen voor een andere.

Stap 2

Als u dergelijke aansluitingen niet kunt vinden, draait u het muziekcentrum voorzichtig met de achterwand naar u toe om geen kabels af te scheuren. Zulke nesten vind je daar zeker. Verwar ze niet met andere jacks, die kunnen ook volgens de RCA-standaard gemaakt worden.

Stap 3

Pak nu je ongewenste koptelefoon. Snijd de geluidszenders van hen af. Koop twee RCA-stekkers. Strip de draden die naar de sirene gingen. Een van de paren bestaat uit kleurloze (of gele) en rode (of oranje) geleiders, terwijl de andere blauwe of groene heeft in plaats van een rode of oranje geleider. Sluit alle kleurloze of gele draden aan op de ringcontacten van de stekkers, en de rode (oranje) en blauwe (groene) draden op de pinnen.

Stap 4

Sluit de kabel aan op de speler en het muziekcentrum. Selecteer bij de laatste een modus met de naam AUX of PHONO. Als het meerdere ingangen heeft, kunnen deze de aanduidingen AUX1, AUX2 en dergelijke hebben. Zet bij het zoeken naar een ingang zowel de speler als het midden op een laag volume. Stel in de toekomst het volume op de speler zo in dat de middenvoorversterker niet overbelast, en pas het dan vanaf de middenzijde aan.

Stap 5

Om te voorkomen dat de batterij van de speler leeg raakt, sluit u het apparaat aan op een speciale voeding die een USB-poort emuleert. U kunt ook een USB-hub met eigen voeding gebruiken die is aangesloten op het toestel maar niet op de computer. Onthoud dat als de speler wordt gevoed door een batterij in plaats van een oplaadbare batterij, het opladen van deze laatste op enigerlei wijze niet is toegestaan. Het gebruik van het muziekcentrum in combinatie met de speler sluit de mogelijkheid niet uit om het, indien nodig, naar andere modi te schakelen.

Aanbevolen: