Hoe Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De LG TV Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De LG TV Aan Te Sluiten
Hoe Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De LG TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De LG TV Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Van Het Muziekcentrum Op De LG TV Aan Te Sluiten
Video: [LG WebOS TV] - Audio/Sound Settings Setup Guide for LG Smart TVs 2024, April
Anonim

Moderne tv's kenmerken zich door geoptimaliseerde afmetingen, volledig op schermgrootte georiënteerd en een hoge beeldkwaliteit. Dit houdt echter ook in dat de ruimte die zou kunnen worden gebruikt om apparaten te huisvesten die de akoestische weergave van het signaal in hun behuizing verbeteren, tot een minimum wordt beperkt. Daarom is het aansluiten van bijvoorbeeld een tv van een populair LG-merk luidsprekers vanuit een muziekcentrum om een comfortabel geluid te creëren tegenwoordig een redelijk relevante procedure.

Om de geluidskwaliteit te verbeteren kan een LG TV bijvoorbeeld worden aangesloten op speakers van een muziekcentrum
Om de geluidskwaliteit te verbeteren kan een LG TV bijvoorbeeld worden aangesloten op speakers van een muziekcentrum

Momenteel kunt u de kwaliteit van televisiekijken aanzienlijk verbeteren door luidsprekers van het muziekcentrum aan te sluiten op het uitzendapparaat, die zich onderscheiden door stereogeluid van hoge kwaliteit. Dit is volledig van toepassing op de situatie waarin het videosignaal wordt gereproduceerd vanaf elk medium, inclusief een USB-flashstation of cd.

Verbindingsalgoritme:

Om een televisie-ontvanger van het populaire merk lg aan te sluiten op de luidsprekers van het muziekcentrum, kunt u de meest betaalbare methode gebruiken, waarbij een audiokabel wordt gebruikt. In dit geval wordt het ene uiteinde van het snoer, voorzien van een stekker, aangesloten op de "audio out" -uitgang van de tv en het andere op de "audio in" -ingang die op het muziekcentrum is geïnstalleerd.

Om het perfecte geluid uit de luidsprekers van hoogwaardige akoestische apparatuur te krijgen, moet u deze ook instellen op de modus "audio in". Dit moet worden gedaan zodat het muziekcentrum de af te spelen geluidsbron kan identificeren. En als er externe ruis is, moet u het volume van de luidsprekers op de tv en luidsprekers op het luidsprekersysteem aanpassen.

Ondanks het veelzijdige assortiment lg-tv's en verschillende opties voor het aansluiten van luidsprekers van muziekcentra, impliceert de volgorde van hun schakeling de volgende reeks gebeurtenissen:

- inspectie van in- en uitgangen van apparaten om identieke connectoren te identificeren;

- het bepalen van de aanwezigheid van de juiste kabel die voor de vereiste verbinding kan zorgen;

- bij afwezigheid van de identiteit van de connectoren en de draad die nodig is voor commutatie, moet u de juiste handelsstructuur raadplegen die dergelijke apparatuur implementeert;

- selectie van de vereiste kabel die in staat is om hoogwaardige audiosignaaloverdracht uit te voeren, afhankelijk van de connectoren van de tv en het luidsprekersysteem;

- aansluiting van de tv en het muziekcentrum via een vooraf geselecteerde draad (op dit moment moeten de apparaten worden losgekoppeld van het elektriciteitsnet);

- instellen van de "AUX"-modus op het luidsprekersysteem;

- de geluidskwaliteit van de luidsprekers van het muziekcentrum controleren.

Kabel selectie

Wanneer u de luidsprekers van het muziekcentrum aansluit en een hoofdtelefoon parallel gebruikt als apparaten die het akoestische signaal van de LG TV reproduceren, gebruik dan een gepaarde draad met rode en witte stekkers. In dit geval moet u de vereiste connectoren, die qua grootte en kleur overeenkomen, vinden op de achterpanelen van het luidsprekersysteem en de tv.

Als de identificatie van de connectoren op de tv en het muziekcentrum niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, moet u een speciale adapterkabel gebruiken. In deze hoedanigheid kunt u een 3,5 mm-stekker, "cinch", RCA-RCA of TRS-RCA gebruiken. Een hoogwaardig akoestisch signaal bij afwezigheid van een geschikte audio-aansluiting naar het muziekcentrum of hoofdtelefoonuitgang kan ook worden geleverd door SCART of HDMI, die zijn uitgerust met alle moderne modellen LG-tv's.

Aanbevolen: