Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Tv
Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Tv

Video: Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Tv

Video: Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Tv
Video: How-To Connect your Blu-ray or DVD player to your HDTV 2024, April
Anonim

Door het muziekcentrum op een tv aan te sluiten, bereikt u niet alleen een toename van het geluidsvolume, maar ook een verbetering van de kwaliteit in het algemeen. Om de verbinding te voltooien, moet u een paar minuten van uw tijd besteden aan de juiste acties.

Het muziekcentrum aansluiten op een tv
Het muziekcentrum aansluiten op een tv

Het is nodig

Muziekcentrum, tv, adaptersnoer

instructies:

Stap 1

Daten met apparaten. Als je goed naar de tv en de stereo kijkt, zie je een paar identieke connectoren erop. Deze connectoren zullen niet alleen identiek zijn qua type, maar ook qua kleuren. Meer specifiek zijn deze connectoren bedoeld voor het ontvangen en verzenden van audio naar andere apparaten. Ze zijn precies wat je nodig hebt. Voordat u begint met het aansluiten van het muziekcentrum op de tv, moet u naar een gespecialiseerde winkel gaan waar u een "paardraad voor audio" moet kopen (deze draad heet anders, leg aan de verkoper uit waarvoor deze dient en u krijgt met het juiste product).

Stap 2

Nadat de vereiste draad is gekocht, moet u deze stappen volgen. Steek het ene uiteinde van de draad (twee stekkers) in de rode en witte aansluitingen op de tv. Steek het andere uiteinde in de rode en witte connectoren op het muziekcentrum.

Stap 3

Zet het muziekcentrum en de tv aan. Geluid speelt niet? Dat klopt, nu hoor je niets. Om te beginnen met het uitzenden van geluid van de tv naar het muziekcentrum, moet u het centrum naar de "AUX"-afspeelmodus schakelen. Zodra je dit doet, hoor je direct uit de speakers het audiosignaal dat door de tv wordt uitgezonden.

Aanbevolen: