Een Laptop Aansluiten Op Een Muziekcentrum

Inhoudsopgave:

Een Laptop Aansluiten Op Een Muziekcentrum
Een Laptop Aansluiten Op Een Muziekcentrum

Video: Een Laptop Aansluiten Op Een Muziekcentrum

Video: Een Laptop Aansluiten Op Een Muziekcentrum
Video: 「Music Center for PC」 Switching the file transfer mode 2024, April
Anonim

Je hoeft geen krachtige stereo-installatie te kopen om vanaf je laptop naar je favoriete muziek te luisteren. Immers, als de laptop zwakke en stille luidsprekers heeft, kan deze worden aangesloten op een muziekcentrum, dat een soort versterker wordt in het circuit "laptop - luidsprekers".

Een laptop aansluiten op een muziekcentrum
Een laptop aansluiten op een muziekcentrum

Het is nodig

Kabel met 3,5 mm jack en twee bellen

instructies:

Stap 1

Het enige dat nodig is om een laptop op een muziekcentrum aan te sluiten, is de laptop zelf, een muziekcentrum met de AUXE-functie, dat is bijna 100% van de muziekcentra, en een adapterkabel van de juiste lengte. De kabel moet aan de ene kant twee bellen hebben en aan de andere kant een aansluiting. Zo'n kabel kan worden gekocht bij elke winkel met radio- / video-elektronica en reserveonderdelen, de prijs ligt in het bereik van 100-200 roebel.

Stap 2

Bellen, of tulpen, zijn meestal rood en wit en duiden op geluidskanalen. De kabel zelf bestaat meestal uit twee "gelijmde" draden of een mantel in de vorm van één draad (in feite zijn er twee dunne draden in de mantel, voor de uitvoer van de linker en rechter geluidskanalen).

De aansluiting is een metalen potlood, de standaard is 3,5 mm. Deze aansluiting wordt gebruikt in alle draagbare hoofdtelefoons en de uitgang ervoor - in alle spelers en veel mobiele telefoons.

De kabel zelf moet de juiste lengte hebben, zodat u de computer gemakkelijk en zonder aan de draad te trekken kunt aansluiten op het muziekcentrum.

Stap 3

De aansluiting wordt aangesloten op de koptelefoonaansluiting op de laptop, aangegeven door de geverfde of gegraveerde koptelefoon aan de zijkant van de computerbehuizing. De bellen worden aangesloten op de versterker (muziekcentrum) volgens de kleuren van de bellen en audio-uitgangen.

Nadat u de kabel hebt aangesloten, schakelt u AUX of VIDEO in op het muziekcentrum en wordt het geluid van de laptop uitgevoerd naar de luidsprekers.

Aanbevolen: