Hoe Maak Je Een Tablet

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tablet
Hoe Maak Je Een Tablet

Video: Hoe Maak Je Een Tablet

Video: Hoe Maak Je Een Tablet
Video: DIY - How to make a TABLET out of paper. Antistress. Developers for children. DIY tablet 2024, Mei
Anonim

In onze tijd van computervooruitgang kun je alles kopen wat je wilt, er zou geld zijn. Het idee van tablets is buitengewoon verleidelijk en kan tal van mogelijkheden bieden voor zowel CGI als simulatie. Maar helaas kost een normale tablet vanaf 200 conventionele eenheden, en niet iedereen kan het zich veroorloven om dit bedrag uit te geven. Daarom maken we een tablet met onze eigen handen.

Hoe maak je een tablet
Hoe maak je een tablet

Noodzakelijk

  • -Webcam;
  • - papier;
  • - balpen;
  • - gekleurde stickers;
  • - Kunstwoede 2,52;
  • - Foxit mobiele pdf;
  • - Genius WinTab;
  • - Bentley Digitizer-tabletinterface.

instructies:

Stap 1

Plaats een wit vel papier in het gezichtsveld van de camcorder (voor een duidelijk beeld is het beter om glanzend dan mat papier te gebruiken). Neem een gewone balpen en plak een stuk felgroene sticker op de punt (om ervoor te zorgen dat de camera de bewegingen van de pen consistent herkent, moet de kleur die door de webcam wordt gevolgd opvallend verschillen van de achtergrondkleur van de afbeelding).

Stap 2

Download en installeer de vereiste software voor het aanpassen van tablets (zoals Genius WinTab of Bentley Digitizer Tablet Interface) van internet. Met zijn hulp wordt de beweging van de balpen op het vel gesynchroniseerd met de muiscursor van de computer.

Stap 3

Plaats voor een stabiele herkenning een groene LED op het uiteinde van de handgreep zodat de herkenning onafhankelijk is van de lichtintensiteit. Gebruik een microschakelaar van een oude muis als druksensor.

Stap 4

Gebruik een laserpointer of sleutelhanger in plaats van een zelfgemaakte balpenstylus. Ze kunnen op de muur schilderen. De camera kan ook worden vervangen door een digitale camera. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de video-ingang van de kaart en dat is alles. Maar deze optie is alleen geschikt voor entertainment, omdat het onmogelijk is om op deze manier iets waardigs en ingewikkelds te tekenen.

Stap 5

Bedenk dat zo'n virtuele tablet gewoon speelgoed is en nooit te vergelijken zal zijn met volwaardige professionele tablets vanwege de lage resolutie en signaalvertraging die tijdens digitalisering optreedt. Dus deze versie van de virtuele tablet is geschikt voor degenen die willen "spelen" of voor mensen die hun leven gaan verbinden met computergraphics of modellering. Dus met deze optie kunt u uw hand proberen en tegelijkertijd geld besparen voor een professionele computertablet.

Aanbevolen: