Hoe Een Telecomoperator Op Telefoonnummer Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telecomoperator Op Telefoonnummer Te Vinden?
Hoe Een Telecomoperator Op Telefoonnummer Te Vinden?

Video: Hoe Een Telecomoperator Op Telefoonnummer Te Vinden?

Video: Hoe Een Telecomoperator Op Telefoonnummer Te Vinden?
Video: Waar Kan Ik Mijn Recente Oproepen Vinden? Dubline Telecom App - 2 Nummers 1 Telefoon 2024, April
Anonim

Voor abonnees die oproepen ontvangen van onbekende nummers, kan het nodig zijn om de serviceprovider te identificeren die eigenaar is van het nummer. Het kan ook nodig zijn in andere gevallen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Hoe een telecomoperator op telefoonnummer te vinden?
Hoe een telecomoperator op telefoonnummer te vinden?

instructies:

Stap 1

De eerste optie is het gebruik van verschillende programma's die een ingebouwde basis van mobiele codes en operators hebben. In de regel hebben ze de status freeware, d.w.z. worden gratis verspreid. De volgende programma's kunnen als voorbeeld dienen:

- "Operators of Russia" (https://defcod.blogspot.com), heeft ook een java-versie voor mobiele telefoons en een versie voor Android;

- "Mobiele operators" (https://dekan.ru/p_mobile_operators.html).

Stap 2

Naast het programma kunt u een van de internetdiensten gebruiken, met behulp waarvan de operator wordt geïdentificeerd aan de hand van het telefoonnummer. Door de overvloed aan dergelijke services kunt u de meest geschikte kiezen. Sommigen van hen geven ook aanvullende informatie over het aangewezen nummer. Voorbeelden van dergelijke diensten zijn:

-

-

Stap 3

De werking van zowel de programma's die de operator definiëren als de internetdiensten is gebaseerd op de DEF-code - de eerste drie cijfers van het telefoonnummer. Elk van deze codes is toegewezen aan een specifieke operator of meerdere. Als u de correspondentie van DEF-codes en telecomoperators kent, kunt u onafhankelijk bepalen waar het nummer bij hoort.

Stap 4

De volgende codes worden toegekend aan operators van de Grote Drie:

- "Beeline": 903, 905, 906, 909, 960-968;

- "Megafon": 920-928, 930-938, sommige 929 en 997;

- "MTS": 910-919, 980-989.

Stap 5

Andere operators die GSM-communicatiediensten aanbieden, gebruiken de codes 900, 902, 904, 908, 940, 950-953, 955, 956. Operators die CDMA-communicatiediensten aanbieden, gebruiken de codes 901 en 907 (SkyLink). Satellietexploitanten gebruiken de code 954.

Aanbevolen: