Hoe Sms'en Naar Rusland?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Rusland?
Hoe Sms'en Naar Rusland?

Video: Hoe Sms'en Naar Rusland?

Video: Hoe Sms'en Naar Rusland?
Video: De Sovjet-Unie: wat was dat ook alweer? 2024, Maart
Anonim

De technologie van het verzenden van sms naar Rusland vanuit het buitenland als geheel verschilt niet van of u een binnenlandse of een lokale simkaart gebruikt. Maar als een mobiele telefoon in het buitenland wordt gekocht, ondersteunt deze mogelijk het Russische alfabet niet. In dit geval moet u het bericht in Latijnse letters typen, of, zoals internetgebruikers grappen, "in het Moldavisch".

Hoe sms'en naar Rusland?
Hoe sms'en naar Rusland?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - voldoende saldo om sms te betalen tegen het tarief van de operator.

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van het telefoonmodel kunt u eerst het nummer van de ontvanger invoeren (of selecteren in de contactenlijst) of sms-tekst. Er zijn ook modellen waarbij deze volgorde van handelingen er niet toe doet.

Stap 2

Het nummer moet strikt in het internationale formaat worden ingevoerd. In Rusland is hiervoor een acht voldoende. In het buitenland is een prefix nodig om toegang te krijgen tot internationale gesprekken.

In de GOS-landen is dit meestal een combinatie van de cijfers 8-10, in het verre buitenland - 00. Er kunnen andere opties zijn. Maar de gemakkelijkste manier is om het "+"-symbool op het toetsenbord te typen.

Voer vervolgens de landcode in. Voor communicatie met Rusland is dit het nummer 7.

Als het nummer in het adresboek van de telefoon wordt weergegeven in het interne Russische formaat (8 - operatorcode - abonneenummer), wis dan de acht helemaal aan het begin en voeg in plaats daarvan de combinatie van tekens "+7" in.

Stap 3

De verdere procedure voor het invoeren van het nummer is identiek bij het verzenden van SMS binnen Rusland: de driecijferige code van de operator en de zeven- - abonnee.

Aanbevolen: