Afmelden Van Een Telefoon?

Inhoudsopgave:

Afmelden Van Een Telefoon?
Afmelden Van Een Telefoon?

Video: Afmelden Van Een Telefoon?

Video: Afmelden Van Een Telefoon?
Video: Aan & Afmelden telefoon 2024, April
Anonim

Aangezien de meeste mensen op dit moment liever mobiel bellen voor werk of voor het oplossen van persoonlijke problemen, is een vaste telefoon niet meer zo gewild. Meestal gebruiken ze het helemaal niet, dus de kwestie van het opgeven van de telefoon is behoorlijk relevant.

Afmelden van een telefoon?
Afmelden van een telefoon?

instructies:

Stap 1

Om een vaste telefoon uit te zetten en geen maandelijks bedrag te betalen, zoekt u eerst de overeenkomst op die u bent aangegaan bij het aansluiten van communicatiediensten. Lees alle punten met betrekking tot de voorwaarden voor het gebruik van de telefoon, evenals de voorwaarden voor de ontkoppeling, inclusief de vereisten die het bedrijf oplegt aan dergelijke abonnees.

Stap 2

Bekijk de eerste of laatste pagina van het contract en zoek een telefoonnummer waarop u contact kunt opnemen met de vertegenwoordiger van uw telefoonmaatschappij. Bel dit nummer en vertel de consulent dat u de communicatiediensten wilt opzeggen. Luister goed naar het antwoord van een specialist, die de voorwaarden voor beëindiging van het contract en het tijdsbestek waarin dit zal plaatsvinden, schetst.

Stap 3

Neem contact op met het dichtstbijzijnde bankfiliaal en betaal de schuld die voor uw telefoonnummer is vastgesteld, evenals een deel van het abonnementsgeld voor het gebruik van de telefoon. Zorg ervoor dat u het betalingsbewijs bewaart, aangezien dit moet worden getoond bij het beëindigen van het contract voor het verlenen van diensten.

Stap 4

Ga naar het kantoor van de telefoonmaatschappij die je stadsdiensten levert en neem de overeenkomst en het betalingsbewijs mee voor de betaling van de schuld. Schrijf direct op kantoor een verklaring dat u het contract vrijwillig opzegt en vermeld daarin de reden van beëindiging. Meld deze verklaring dan aan bij de afdeling Telecommunicatiemarketing.

Stap 5

Kijk na enige tijd, waarin uw aanvraag door de desbetreffende specialisten wordt beoordeeld, in uw mailbox. Daar ziet u een melding waarin de beslissing wordt vermeld om de verbinding met uw huistelefoon te verbreken of om de verbinding te weigeren. Ga in het laatste geval naar het kantoor van het telefoonbedrijf of bel de adviseur en verduidelijk de redenen voor de weigering om de ontstane geschillen op te lossen.

Aanbevolen: