Afmelden Van Uw Huistelefoon

Inhoudsopgave:

Afmelden Van Uw Huistelefoon
Afmelden Van Uw Huistelefoon

Video: Afmelden Van Uw Huistelefoon

Video: Afmelden Van Uw Huistelefoon
Video: HOW TO REGISTER HANDSET TO BASE UNIT FOR PANASONIC CORDLESS PHONE ? 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele systemen laten steeds meer mensen hun huistelefoon staan. Je moet er immers elke maand abonnementskosten voor betalen, ook als iemand helemaal geen gebruik maakt van een draadverbinding.

Afmelden van uw huistelefoon
Afmelden van uw huistelefoon

Het is nodig

  • - servicecontract;
  • - paspoort;
  • - aanvraag;
  • - een betalingsbewijs voor shutdown-diensten;
  • - een attest waaruit blijkt dat u geen betalingsachterstand heeft op de telefoon

instructies:

Stap 1

Zoek het contract dat u met uw koeriersbedrijf bent aangegaan voor het onderhoud van uw huistelefoon. Lees de paragraaf: "Procedure voor het beëindigen van het contract". Als u dit document niet kunt vinden, geen probleem. Neem contact op met uw plaatselijke postkantoor (dichtstbijzijnde telegraafkantoor) en leg uw vraag uit aan de telegraaf. Neem uw persoonlijk paspoort en eventuele serviceovereenkomst mee.

Stap 2

Schrijf een verklaring volgens het vastgestelde sjabloon waarin u wordt gevraagd uw huistelefoon uit te schakelen. Voeg een certificaat van het lokale ERIC-kantoor toe aan de aanvraag waarin staat dat u geen betalingsachterstand heeft voor uw huistelefoon. Voeg bovendien een betalingsbewijs toe voor het loskoppelen van het apparaat van het netwerk.

Stap 3

Nadat u alle benodigde documenten door u persoonlijk of door uw wettelijke vertegenwoordiger (met een notariële volmacht) hebt verstrekt, wacht u tot de medewerker van het telefoonbedrijf bij u thuis komt om het telefoontoestel los te koppelen. Afhankelijk van het aantal aanvragen op een bepaald moment, kan uw wachttijd enkele dagen tot een week duren.

Stap 4

Nadat het apparaat daadwerkelijk is uitgeschakeld, geeft de wizard u een certificaat van het uitgevoerde werk. Maak er een fotokopie van en breng deze naar het kantoor van het telefoonbedrijf waarmee u het contract had. U hoeft niets persoonlijk aan de meester te betalen.

Stap 5

Weeg de voor- en nadelen af voordat u uw huistelefoon loskoppelt. Als er ouderen in uw gezin zijn, kunnen zij mogelijk niet altijd snel navigeren en het alarmnummer bellen vanaf hun mobiele telefoon. Bovendien kan de mobiele telefoon op het meest ongelegen moment verloren gaan of doen zich andere problemen voor - de batterij is bijvoorbeeld leeg. Veel mensen houden hun telefoon thuis omdat ze daarmee verbonden zijn met internet. Analyseer of u kansen verliest wanneer u uw thuisapparaat uitschakelt.

Aanbevolen: