Hoe Het Telefoonnummer Op Een Adres In Kazan . Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Op Een Adres In Kazan . Te Achterhalen
Hoe Het Telefoonnummer Op Een Adres In Kazan . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Telefoonnummer Op Een Adres In Kazan . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Telefoonnummer Op Een Adres In Kazan . Te Achterhalen
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Het komt voor dat u een persoon of organisatie in Kazan moet vinden, en u weet alleen het adres. In dit geval kunt u de informatie vinden die u nodig hebt met behulp van een van de methoden.

Hoe het telefoonnummer op een adres in Kazan. te achterhalen
Hoe het telefoonnummer op een adres in Kazan. te achterhalen

Noodzakelijk

Dublgis of Gorodinform programma, telefoongids

instructies:

Stap 1

Zoek het vaste telefoonnummer op met behulp van een telefoonboek of een aanvullende dienst van de telefooncentrale. Deze informatie bevindt zich in de regel in het publieke domein. De enige uitzonderingen zijn die abonnees die bij het sluiten van een overeenkomst met een communicatieaanbieder hebben aangegeven dat ze geen informatie over hun telefoonnummer in telefoonboeken mogen plaatsen.

Stap 2

Om informatie te verkrijgen over het vaste telefoonnummer van een specifieke abonnee die in Kazan woont, koopt u naslagwerken in de boekhandel of gebruikt u het referentiemenu van uw telefooncentrale. Vaak worden deze diensten tegen betaling aangeboden, in welk geval de exploitant u zeker zal waarschuwen voor de kosten van dit soort diensten. Geef het exacte adres van de registratie van de abonnee, en niet de werkelijke woonplaats (als ze niet overeenkomen), anders kunt u onjuiste informatie ontvangen.

Stap 3

Gebruik online bronnen om bijvoorbeeld te zoeken op https://spravkaru.net/kazan/. Voer de gegevens die u kent in het daarvoor bestemde vak in en klik op "Zoeken". Wees voorzichtig bij het zoeken naar een telefoonnummer met behulp van andere bronnen - sommigen van hen vragen om een mobiel telefoonnummer om een betaald sms-bericht te verzenden. Hoogstwaarschijnlijk ontvangt u onjuiste informatie of verspilt u zelfs uw geld.

Stap 4

Als u de informatie die u zoekt niet in de telefoongidsen hebt gevonden of niet van de serviceproviders hebt geleerd, gebruik dan de zoekfunctie op sociale netwerken of op de forums. Misschien zijn er onder die mensen die deze communicatiemethode gebruiken, mensen die de persoon kennen die je nodig hebt en je zijn telefoonnummer zullen vertellen.

Stap 5

Als u informatie nodig heeft over een organisatie, gebruik dan de elektronische gidsen Dublgis of Gorodinform. Typ de naam van de map in de zoekopdracht, ga naar de officiële website van de map die je nodig hebt en installeer het programma op je computer. Voer het uit en voer het adres in dat u kent in het zoekvak. Het systeem geeft u een telefoonnummer dat op dit adres is geregistreerd - dit is betrouwbare informatie.

Aanbevolen: