Vragen Om Terug Te Bellen Naar MTS Vanaf Een Ander Nummer

Inhoudsopgave:

Vragen Om Terug Te Bellen Naar MTS Vanaf Een Ander Nummer
Vragen Om Terug Te Bellen Naar MTS Vanaf Een Ander Nummer

Video: Vragen Om Terug Te Bellen Naar MTS Vanaf Een Ander Nummer

Video: Vragen Om Terug Te Bellen Naar MTS Vanaf Een Ander Nummer
Video: FFXIV Endwalker Delayed & Live Letter 67 Summary 2024, Mei
Anonim

Het geld op uw mobiele account kan op het meest ongelegen moment opraken, maar in dit geval kunt u contact opnemen met een andere abonnee en vragen om MTS terug te bellen als u verbonden bent met de diensten van dit bedrijf. Dit kan door een bericht te sturen via de automatische dienst of de officiële website van de mobiele operator.

Een speciaal team zal helpen om de abonnee te vragen terug te bellen naar MTS
Een speciaal team zal helpen om de abonnee te vragen terug te bellen naar MTS

instructies:

Stap 1

Voordat u vraagt om terug te bellen naar MTS, moet u ervoor zorgen dat de abonnee ook de diensten van deze mobiele operator gebruikt. MTS-telefoonnummers hebben voorvoegsels 910-919 en 980-989. Om een verzoek te verzenden, kiest u * 110 * op uw telefoon en schrijft u hier het nummer waarnaar u een verzoek om terug te bellen wilt verzenden, en drukt u vervolgens op de # en "bel"-toetsen.

Stap 2

De abonnee naar wie u een terugbelverzoek heeft gestuurd, ontvangt een sms-bericht met de tekst "Bel me terug" en uw telefoonnummer. Indien u niet bent teruggebeld, kunt u het verzoek herhalen, echter is de "Bel mij terug"-service beperkt tot maximaal 5 keer per dag.

Stap 3

Probeer het commando * 111 * 6 * 2 # en vervolgens * 110 * abonneenummer # te bellen om terug te bellen naar MTS. Dit moet worden gedaan als bij het maken van verzoeken onbegrijpelijke tekens op het scherm verschijnen, dat wil zeggen dat de telefoon de Russische taal niet of gedeeltelijk ondersteunt. U ontvangt alle meldingen in de vorm van transliteratie van het Russisch naar het Latijn. Omgekeerde wijziging van de meldingstaal wordt gedaan door het commando * 111 * 6 * 1 #.

Stap 4

U kunt een verzoek sturen met een verzoek om terug te bellen via de officiële website van de MTS-operator. Selecteer de sectie "Berichten", vervolgens "SMS", "Sms verzenden" en "Sms / mms verzenden vanaf de site". Voer uw telefoonnummer en het telefoonnummer van de gebelde partij in de daarvoor bestemde velden in. Plaats in het veld voor de tekst van het bericht uw verzoek aan de persoon, bijvoorbeeld 'Bel me alstublieft'. In dit geval moet u in de test uw nummer voor feedback vermelden, aangezien het bericht de gratis berichtenservice MTS als geadresseerde aangeeft.

Aanbevolen: