Hoe Te Vragen Om Terug Te Bellen Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vragen Om Terug Te Bellen Op Megaphone
Hoe Te Vragen Om Terug Te Bellen Op Megaphone

Video: Hoe Te Vragen Om Terug Te Bellen Op Megaphone

Video: Hoe Te Vragen Om Terug Te Bellen Op Megaphone
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, Mei
Anonim

Als het geld op de persoonlijke rekening van de mobiele telefoon op is, kunt u een potentiële gesprekspartner vragen contact met u op te nemen. Het bedrijf Megafon biedt zijn abonnees de Call Me-service aan.

Hoe te vragen om terug te bellen op Megaphone
Hoe te vragen om terug te bellen op Megaphone

Noodzakelijk

een mobiele telefoon verbonden met Megafon

instructies:

Stap 1

Stuur het verzoek "Bel mij" naar een abonnee van een Russische mobiele operator. De service is standaard beschikbaar voor alle Megafon-klanten. Aansluiten, abonnementskosten, het versturen van een aanvraag - al deze diensten worden gratis aangeboden. Om u terug te bellen, kiest u * 144 * op uw mobiele telefoon, vervolgens het abonneenummer en vervolgens het #-teken. Het nummer wordt zowel in het nationale (8926 …) als in het internationale formaat (+ 7926 …) aangegeven.

Stap 2

Accepteer de ontvangstbevestiging van uw verzoek in de vorm van een sms met de tekst "Er is een verzoek verzonden naar de abonnee om u te bellen." De persoon die u wilt bellen, ontvangt namens u een sms met de informatie "De abonnee … vraagt u hem terug te bellen." Deze dienst is zelfs bij roaming beschikbaar, maar u kunt in ieder geval maximaal 10 "Bel mij"-verzoeken gedurende de dag verzenden.

Stap 3

Maak ook gebruik van de "Ik heb gebeld"-service, waarbinnen het "Megafon"-systeem automatisch aanbiedt om te bellen op kosten van de gesprekspartner. Wanneer u belt, wordt een autoinformer ingeschakeld die de "ontvangende partij" informeert over het gebrek aan geld op de persoonlijke rekening en aanbiedt om de service "Bellen ten koste van een vriend" te gebruiken. Het is voldoende dat uw gesprekspartner de verbinding niet verbreekt, wachtend op uw antwoord. Als de abonnee uw oproep annuleert, bijvoorbeeld als zijn telefoon bezet is, niet beschikbaar is of als er geen toestemming is om de oproep van zijn kant te betalen, wordt namens u een sms verzonden met de tijd en datum met de volgende tekst: " De abonnee … kon u niet bereiken. Je kunt hem terugbellen. Telefonisch informatie over de dienst. 0759 ".

Stap 4

Beheer zelf de dienst met betalingsverzoeken. U kunt kiezen wie het krijgt en wie niet. Schakel hiervoor de service uit met het commando * 439 * 1 # of stuur een gratis sms met de tekst "Off" (of "Off") naar het nummer 000220. Als er behoefte is aan de service, activeer dan het verzoek " Bel ten koste van een vriend” door 000 te kiezen voor het nummer van de abonnee.

Aanbevolen: