Een Abonnee Vragen Om Terug Te Bellen Op "Megafon"

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Vragen Om Terug Te Bellen Op "Megafon"
Een Abonnee Vragen Om Terug Te Bellen Op "Megafon"

Video: Een Abonnee Vragen Om Terug Te Bellen Op "Megafon"

Video: Een Abonnee Vragen Om Terug Te Bellen Op
Video: VP Live. MegaFon Winter Clash 2024, Mei
Anonim

Geen geld meer op uw mobiele telefoon? In dit geval kunt u een andere abonnee vragen om terug te bellen op Megafon, als u klant bent van het bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om de persoon te vertellen dat hij contact met u moet opnemen.

Gebruik een speciaal commando om terug te bellen op Megaphone
Gebruik een speciaal commando om terug te bellen op Megaphone

instructies:

Stap 1

Vraag een andere abonnee om terug te bellen op Megafon door hem een gratis verzoek te sturen. Dit kan ongeacht met welke operator de gesprekspartner is verbonden. Tegelijkertijd vereist de service geen speciale verbinding, heeft het geen maandelijkse kosten en is het zonder uitzondering beschikbaar voor alle Megafon-abonnees. U hoeft alleen maar de vereiste USSD-opdracht vanaf uw telefoon te kiezen en op de beltoets te drukken.

Stap 2

Begin met het invoeren van de USSD-opdracht met de code * 144 *, geef vervolgens het nummer van de gebelde abonnee op (na de "acht"), voeg # toe en druk op de beltoets. U ziet een melding over de succesvolle voltooiing van het verzoek. Binnen enkele minuten ontvangt de abonnee een bericht waarin u wordt gevraagd van u terug te bellen. Hij kan uw nummer bellen als er geld op zijn mobiele rekening staat.

Stap 3

U kunt maximaal 10 berichten per dag versturen met het verzoek uw nummer te bellen. In dit geval kunt u een andere abonnee vragen om uw account op te waarderen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om zelf contact met hem op te nemen. Om dit te doen, belt u * 133 * (overboekingsbedrag) * (telefoonnummer abonnee) # en belt u. De gebelde abonnee ontvangt automatisch een bericht met instructies voor het overboeken van geld naar uw account.

Stap 4

Als de gebelde abonnee om verschillende redenen niet opneemt (bijvoorbeeld omdat het nummer bezet is of zich buiten het bereik van het netwerk bevindt), kies dan het verkorte nummer 0759 en activeer, volgens de gesproken instructies, de dienst "Ik heb gebeld". Probeer daarna opnieuw om het vereiste verzoek naar een andere abonnee te sturen. Zodra zijn nummer weer actief wordt, krijgt hij een melding "De abonnee kon u niet bereiken." In de toekomst kan hij u terugbellen.

Stap 5

Ga naar de speciale sectie voor het verzenden van gratis sms-berichten op de officiële website van de operator "Megafon". Voer het telefoonnummer van de abonnee in en schrijf de tekst van uw bericht, met daarin bijvoorbeeld een verzoek om terug te bellen. Abonneer u en geef uw nummer op zodat de abonnee kan zien van wie de melding afkomstig is.

Aanbevolen: