Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS
Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS
Video: #148 Remy Bonjasky - Over zijn gevecht binnen en buiten de ring 2024, April
Anonim

Wanneer er niet genoeg geld op de mobiele rekening staat, kunnen mobiele abonnees een verzoek sturen om terug te bellen naar MTS. Hiervoor zijn er speciale bedieningsopties die door verschillende commando's worden geactiveerd.

U kunt een verzoek om terug te bellen sturen naar MTS
U kunt een verzoek om terug te bellen sturen naar MTS

instructies:

Stap 1

U kunt een verzoek om terug te bellen naar MTS sturen met het * 110 * commando, daarna moet u het nummer van de gewenste abonnee toevoegen, vervolgens het # symbool en drukt u op de beltoets. Houd er rekening mee dat deze optie alleen geldig is binnen het netwerk en dat uw gesprekspartner ook een MTS-abonnee is (operatornummers beginnen met de voorvoegsels 910-919 of 980-989). Wacht tot de abonnee het bijbehorende verzoek ontvangt. Er komt een bericht naar zijn nummer met het verzoek om terug te bellen naar uw nummer. Deze service is gratis, maar houd er rekening mee dat u deze niet vaker dan 5 keer per dag mag gebruiken.

Stap 2

Gebruik het commando * 111 * 6 * 2 # en kies vervolgens * 110 * (abonneenummer) #, zoals in de vorige stap, om een sms te sturen met het verzoek om terug te bellen naar MTS. Deze methode helpt als uw telefoon of het apparaat van een andere abonnee het Cyrillische alfabet niet ondersteunt en wanneer u een normale opdracht typt, verschijnen er onbegrijpelijke tekens op het scherm. Extra invoer "111" stelt u in staat om zoekopdrachten met transcriptie in het Latijn te verzenden. U kunt de meldingstaal terug wijzigen door * 111 * 6 * 1 # te kiezen.

Stap 3

Het is niet nodig om een terugbelverzoek te verzenden met systeemcommando's. Probeer gewoon het nummer van de gewenste MTS-abonnee te bellen en wacht even. Als er een tekort aan geld is, hoort u de bijbehorende gesproken melding van de telefoniste. Luister naar verdere instructies of druk direct op de "1"-toets. Daarna wordt er automatisch een bericht gestuurd met het verzoek om terug te bellen naar het door u gekozen nummer.

Stap 4

Een terugbelverzoek kan via de website van de MTS-operator worden gestuurd. Ga naar het menugedeelte "Berichten", selecteer "Sms verzenden" en open "Sms / mms verzenden vanaf de site". Vul de daarvoor bestemde velden in, vermeld uw telefoonnummer en het nummer van de gebelde partij. Voer de tekst van het bericht in, bijvoorbeeld 'Bel me alstublieft terug'. Voer uw naam of nummer in zodat de abonnee begrijpt van wie dit bericht afkomstig is. Als u problemen ondervindt, kunt u aanvullende informatie krijgen over de "Bel mij terug"-service door te bellen naar 0890 of via het contactformulier van de MTS-operator in het gedeelte "Contacten" op de officiële website.

Aanbevolen: