Hoe De Service "Overal Thuis" Te Activeren MTS

Hoe De Service "Overal Thuis" Te Activeren MTS
Hoe De Service "Overal Thuis" Te Activeren MTS

Video: Hoe De Service "Overal Thuis" Te Activeren MTS

Video: Hoe De Service
Video: Hoe voert u een transactie uit iWL250 WiFi betaalautomaat 2024, Mei
Anonim

Als u met de MTS-operator in de Russische Federatie reist, is het logisch dat u een dergelijke service als "Overal zoals thuis" van deze operator activeert. Met deze service bespaart u op gesprekken binnen Rusland door een klein maandelijks bedrag over te maken. Laten we eens kijken hoe we de MTS 'Everywhere at Home'-service kunnen activeren en deactiveren.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Als je naar verschillende landen en regio's moet bellen, dan weet je ongetwijfeld dat dit erg duur is. De optie "Voel je thuis" helpt je om de kosten te verlagen. Dit optieprogramma bestrijkt het hele grondgebied van Rusland.

De voordelen van de service zijn als volgt: alle inkomende oproepen zijn gratis en uitgaande oproepen binnen het grondgebied van Rusland worden per minuut in rekening gebracht en de kosten bedragen 3 roebel. binnen een minuut.

Om de MTS-service "Overal in huis" te activeren, moet u het volgende doen:

De eerste manier is om je telefoon te gebruiken: kies het commando * 111 * 3333 #, druk vervolgens op de beltoets en volg de instructies die zullen komen. Zo kunt u deze optionele aanbieding aansluiten.

De tweede manier is via sms: bel de tekst 3333 en stuur deze naar 111.

De derde manier - u kunt de service "Overal zoals thuis" van MTS activeren met uw persoonlijke account. Hiervoor logt u in op de MTS-website en voert u alle noodzakelijke handelingen uit in uw persoonlijke account.

U kunt deze service op dezelfde manieren uitschakelen:

De eerste manier is om * 111 * 3333 # te bellen op uw mobiele telefoon, op de beltoets te drukken en de instructies te volgen.

De tweede manier is om een sms te bellen met de tekst 3330 en deze naar 111 te sturen.

De derde manier is via uw persoonlijke account.

Zo kunt u met behulp van eenvoudige handelingen verbinding maken met de winstgevende service "Overal zoals thuis" van MTS en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u bij het verlaten van uw thuisregio te veel moet betalen voor oproepen.

Aanbevolen: