Toegang Krijgen Tot Mobiele Contacten

Inhoudsopgave:

Toegang Krijgen Tot Mobiele Contacten
Toegang Krijgen Tot Mobiele Contacten

Video: Toegang Krijgen Tot Mobiele Contacten

Video: Toegang Krijgen Tot Mobiele Contacten
Video: How to access mobile contacts from laptop/PC. Access google contacts from anywhere 2024, April
Anonim

Het adres of telefoonboek is het hoofdgedeelte van elke mobiele telefoon, waar alle contacten die nodig zijn voor de gebruiker zijn opgeslagen. U kunt op elk moment zien wiens nummers zijn opgeslagen in het telefoonboek van een mobiel apparaat. Om dit te doen, volgt u een paar eenvoudige stappen.

Toegang krijgen tot mobiele contacten
Toegang krijgen tot mobiele contacten

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De sectie "Contacten" van een mobiele telefoon slaat alle informatie over de abonnees van de gebruiker op en stelt u in staat om snel een bepaald nummer en zijn naam te vinden en te bewerken.

Stap 2

Het openen van deze sectie zal niet moeilijk zijn. Om dit te doen, klikt u op de knop "Menu" en zoekt u het item "Contacten" in de lijst die wordt geopend. Sommige telefoonmodellen bevatten informatie over andere abonnees in het telefoon- (of adresboek). Dit gedeelte kan verschillende namen hebben, afhankelijk van uw telefoonmodel. Gebruik de navigatieknoppen om het item te selecteren dat u naar rechts, links, omhoog en omlaag wilt verplaatsen. Speciale pictogrammen en bijbehorende inscripties-namen helpen om het te vinden.

Stap 3

In "Contacten" kunt u instellingen vinden, toevoegen, wijzigen, bewerken en instellen, inclusief het definiëren van snelkiesnummers en parameters van bestaande vermeldingen. Om het zoeken naar de gewenste abonnee te vergemakkelijken, selecteert u de optie "Contact zoeken" en voert u de eerste letters van de gebruikersnaam in.

Stap 4

U hebt ook toegang tot uw mobiele telefooncontacten via een computer. Deze functie is vooral handig bij het wisselen van telefoon of simkaart. Bovendien slaat het andere telefoongegevens op. Een van deze diensten is 2memory. Wanneer u het gebruikt, wordt alle informatie die u nodig heeft opgeslagen in uw persoonlijke account op de server. Om toegang te krijgen tot de service, moet u naar de site van het "tweede geheugen" gaan en een applicatie selecteren: voor mobiel of computer. Als u besluit het programma op uw telefoon te installeren, klikt u op de knop "Mobiele applicatie". Voer uw telefoonnummer in en wacht op een sms-bericht met een link waar u een programma kunt downloaden en installeren voor het kopiëren van gegevens op uw mobiele apparaat.

Stap 5

De mobiele operator van Mobile Tele Systems (MTS) biedt zijn abonnees de mogelijkheid om de functie "Tweede geheugen" te gebruiken, waarmee u contacten, foto's en muziek kunt dupliceren in uw persoonlijke account op de officiële MTS-website. Dankzij het "Tweede geheugen" is het niet alleen mogelijk om de beschikbare gegevens op de telefoon op te slaan, maar ook om ze van het ene apparaat naar het andere over te zetten. Deze dienst is betaald. De kosten specifiek voor uw regio zijn te vinden op de officiële website van MTS.

Stap 6

Exploitanten van andere mobiele netwerken bieden vergelijkbare diensten aan. Er zijn ook speciale online organisatoren. Met hun hulp kunnen de gegevens naar de server worden gekopieerd en vervolgens kunnen de contacten op de computer worden bewerkt.

Stap 7

Voor toegang tot telefooncontacten zal de Mobile Safe-service ook nuttig zijn, maar tot nu toe is deze alleen beschikbaar voor MTS-abonnees.

Aanbevolen: