Hoe Sms'en Naar Oekraïne?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Oekraïne?
Hoe Sms'en Naar Oekraïne?

Video: Hoe Sms'en Naar Oekraïne?

Video: Hoe Sms'en Naar Oekraïne?
Video: Hoe kun je geld wisselen in Oekraïne? Oekraïense valuta 2024, Mei
Anonim

De persoon met wie u contact moet opnemen, bevindt zich in Oekraïne en er is momenteel geen mogelijkheid om het telefoonaccount aan te vullen. Stuur hem een sms vanaf je computer en bespaar op een telefoongesprek waarvan de kosten, gezien de afstand, behoorlijk hoog zullen zijn.

Hoe sms'en naar Oekraïne?
Hoe sms'en naar Oekraïne?

instructies:

Stap 1

Om sms te versturen, gaat u naar de website van een van de grootste mobiele operators - Kyivstar (https://www.kyivstar.ua). Klik op de pagina aan de rechterkant op het label "Vidraviti", dat zich boven het grote "SMS"-pictogram bevindt.

Stap 2

Begin op de volgende pagina met het schrijven van uw berichttekst. Bepaal welke telecomoperator de geadresseerde gebruikt. Selecteer in het veld dat is ontworpen om het telefoonnummer in te voeren dat u nodig hebt, bijvoorbeeld Kyivstar, Beeline of djuice en de eerste drie cijfers van het abonneenummer. Voer in het veld rechts van het veld dat u zojuist hebt ingevuld de resterende cijfers van het nummer van de ontvanger in.

Stap 3

Kies nu een Latijns of Cyrillisch lettertype. Veel operators melden dat de service voor het verzenden van berichten correcter zal werken als het Latijnse alfabet de voorkeur heeft. Typ de tekst van uw bericht in het speciale veld onder het opschrift "Berichttekst". Het aantal karakters in het bericht is beperkt. In het volgende venster kunt u bijhouden hoeveel tekens er al zijn gebruikt en hoeveel er nog beschikbaar zijn om te schrijven.

Stap 4

Controleer na het intypen van de tekst de juistheid van het gekozen nummer en klik op de knop "ViewDirect". Om de site te beschermen, is er een speciale test op de pagina die u moet doorstaan om het bericht te kunnen verzenden. Selecteer uit verschillende voorgestelde afbeeldingen de afbeeldingen die het antwoord op de gestelde vraag bevatten. Voeg bijvoorbeeld afbeeldingen van dieren in het wild toe.

Stap 5

Wanneer de test is geslaagd, drukt u nogmaals op de knop sms verzenden. Na een paar seconden wordt uw bericht verzonden nadat het op zijn beurt is gewacht. U kunt het volgende bericht binnen twee minuten verzenden. Op de pagina voor het verzenden van sms kunt u kennis maken met de nieuwe functies en diensten van de operator en een rapport ontvangen over de berichten die gedurende de dag vanaf uw computer zijn verzonden.

Aanbevolen: