Hoe Maak Je Een Teller?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Teller?
Hoe Maak Je Een Teller?

Video: Hoe Maak Je Een Teller?

Video: Hoe Maak Je Een Teller?
Video: How To Make a Paper Fortune Teller - EASY Origami 2024, April
Anonim

De verkeersteller is een noodzakelijk en belangrijk hulpmiddel voor website-optimalisatie. Met zijn hulp kunt u niet alleen het aantal bezoeken tellen, maar ook gedetailleerde statistieken krijgen, waaronder het bepalen van de meest populaire pagina's van uw site en van de bladwijzers van welke andere sites gebruikers naar u toe komen, enz. Deze informatie zal helpen om uw site nog populairder te maken, rekening houdend met de interesses van het publiek.

Hoe maak je een teller?
Hoe maak je een teller?

instructies:

Stap 1

Momenteel zijn er een groot aantal bijzondere statistiekdiensten met loketten. Beter bekend zijn de Liveinternet-statistieken. Het heeft een hoge telnauwkeurigheid, gebruiksvriendelijke interface en functionaliteit.

Stap 2

De stappen voor het installeren van liveinternetstatistieken en een teller op de site zijn vrij eenvoudig. Eerst moet je de html-code van de hitteller ophalen en op de site installeren.

Stap 3

Om de tellercode te krijgen, gaat u naar de liveinternet-site en voert u informatie over uw site in: adres, naam, wachtwoord, enz. Klik na het invullen op "Volgende" en controleer zorgvuldig de juistheid van de ingevoerde gegevens. Als alles correct is, klikt u op "Registreren".

Stap 4

Daarna ontvangt u een melding over een succesvolle registratie. Vervolgens kunt u beginnen met het verkrijgen van de html-code van de hitteller. Door op een van de voorgestelde te klikken, selecteert u het type teller dat u bevalt. Kopieer de html-code van de teller.

Stap 5

Plak daarna de code die u hebt gekopieerd op alle of geselecteerde pagina's van de site waarop u statistieken wilt uitvoeren. De code moet in de hoofdtekst van het document worden ingevoegd, namelijk tussen de sluitings- en openingstags.

Stap 6

Veel mensen proberen de toonbank helemaal te verbergen. Om dit te doen, moet u de tellercode insluiten in een onzichtbaar DIV-blok. Bijvoorbeeld html-code: div id = "teller" (tellercode) / div. CSS-code: # counter {display: none}. De verkeersteller die u instelt, is dus niet zichtbaar voor gebruikers.

Stap 7

Ga vervolgens naar statistieken bekijken. Voer uw sitenaam en wachtwoord in om in te loggen. Dit opent een pagina met de statistieken van uw site. Aan de linkerkant ziet u het hoofdmenu, dat voldoende mogelijkheden biedt om uw bezoekers, sessieduur, in- en vertrekpunten, enz. Te bestuderen.

Aanbevolen: