Hoe Kabelzenders Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kabelzenders Te Decoderen
Hoe Kabelzenders Te Decoderen

Video: Hoe Kabelzenders Te Decoderen

Video: Hoe Kabelzenders Te Decoderen
Video: Wat te doen als FM van de kabel verdwijnt? 2024, April
Anonim

Kabel-tv is alomtegenwoordig. Weinig mensen gebruiken nog binnenantennes vanwege het probleem met duidelijke signaalopname en het beperkte aantal beschikbare kanalen. Kabel-tv is een heel andere zaak. Alleen die kanalen zijn echter voor u beschikbaar die zijn inbegrepen in het abonnementspakket dat u hebt gekocht. Als je toegang wilt tot andere, meer populaire kanalen, moet je hard werken.

Hoe kabelzenders te decoderen
Hoe kabelzenders te decoderen

instructies:

Stap 1

Bedenk welke kabelzenders je wilt decoderen. Dit is nodig om de benodigde informatie zoals een wachtwoord te verkrijgen. Als u niet over speciale vaardigheden beschikt, zult u nauwelijks in staat zijn om kabelkanaalcoderingsmethoden als Viaccess, Cryptowoks, Nagravision of Irdeto 2 te kraken. Hier moet u ofwel een hooggekwalificeerde specialist uitnodigen die kabelkanalen kan decoderen, of proberen vind in de open ruimtes van de wereld netwerksleutels voor codering.

Stap 2

Online gaan. Daar kun je, zoals je weet, alles vinden wat je maar wilt. Niemand zal open coderingen uploaden naar betaalde kabelkanalen. Registreer u op verschillende forums met relevante onderwerpen en vraag advies aan mensen die ter zake kundig zijn. Misschien heb je geluk en kom je de nodige forumthread tegen, waar de stappen die nodig zijn voor het decoderen al zijn beschreven, evenals de sleutels voor het coderen van betaalkabel-tv-kanalen.

Stap 3

Vraag ernaar bij uw kennissen. Zij, of iemand die ze kennen, hebben vast al te maken gehad met kabeltelevisie. Misschien zal een van hen een geschikte specialist voorstellen die het kanaal kan decoderen dat u nodig hebt. Houd er rekening mee dat het signaal dat van de gemeenschappelijke distributeur naar u toekomt constant vast is, dus wees niet te brutaal.

Stap 4

Vraag een specialist om meerdere kabelkanalen te decoderen. Het verschil in signaalniveau zal in dit geval onbeduidend zijn. In dit geval wordt deze als de standaarddeviatie genomen.

Stap 5

Als u de juiste specialist niet kunt vinden, teken dan een persoonlijk contract met uw kabeltelevisiemaatschappij. Breid je bestaande pakket uit naar meerdere kanalen die je nodig hebt. In dit geval is het onwaarschijnlijk dat de maandelijkse abonnementskosten aanzienlijk zullen stijgen.

Aanbevolen: