Hoe Een Simkaart Te Ontgrendelen Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Te Ontgrendelen Beeline
Hoe Een Simkaart Te Ontgrendelen Beeline

Video: Hoe Een Simkaart Te Ontgrendelen Beeline

Video: Hoe Een Simkaart Te Ontgrendelen Beeline
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, April
Anonim

Als uw Beeline-simkaart is geblokkeerd door een mobiele provider, kan dit twee redenen hebben: langdurig niet-gebruik van de kaart, negatief saldo op het telefoonnummer. Tegenwoordig zijn er twee manieren om het probleem met het blokkeren van de SIM-kaart op te lossen.

Hoe een simkaart te ontgrendelen beeline
Hoe een simkaart te ontgrendelen beeline

Het is nodig

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de reden voor het blokkeren van uw telefoonnummer duidelijk maken. Bel hiervoor de klantenservice "Beeline" via telefoon 0611 vanaf een ander nummer van dezelfde operator en neem contact op met de manager. Vraag de Callcentermedewerker om de reden van blokkering van de simkaart aan te geven, en ook de mogelijkheid om de blokkering op te heffen. Als de ontgrendelingsoptie mogelijk is, moet u deze stappen volgen.

Stap 2

Als het geblokkeerde telefoonnummer op uw naam is geregistreerd, dient u contact op te nemen met het vertegenwoordigingskantoor van de mobiele operator "Beeline", waarbij u uw paspoort meeneemt. Als het nummer aan een andere persoon is uitgegeven, moet hij rechtstreeks contact opnemen met het kantoor van de exploitant om het te deblokkeren (een paspoort is ook vereist). Neem bij aankomst op het kantoor van Beeline contact op met de manager en vertel hem over uw probleem. Geef aan dat u eerder contact heeft opgenomen met de medewerker van het Callcenter die u heeft geïnformeerd over de mogelijkheid om het nummer te deblokkeren. Gewoonlijk duurt de ontgrendelingsprocedure niet langer dan twee minuten. Over het algemeen is het vermeldenswaard dat de belangrijkste reden voor het lokaal blokkeren van een simkaart het langdurige niet-gebruik is. Als de simkaart meer dan zes maanden "inactief" is geweest (dat wil zeggen dat er niet vanaf is gebeld), wordt deze automatisch geblokkeerd.

Stap 3

Als de reden voor blokkering het negatieve saldo van uw telefoonnummer was, moet u, om het te deblokkeren, uw account opwaarderen met het vereiste bedrag om van de min af te komen. Dit kan worden gedaan in elke betaalterminal of door gebruik te maken van de service "Trust Payment" (* 141 #) en - het bedrag van de aanvulling is in dit geval niet hoger dan 90 roebel.

Aanbevolen: