Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht
Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Bericht
Video: 👉★Prive bericht sturen YouTube - YouTube prive bericht sturen - Privebericht sturen 2024, Mei
Anonim

SMS is een populaire mobiele communicatiedienst. De essentie ligt in de onmiddellijke uitwisseling van korte (tot 160 tekens) berichten, en sms speelt een belangrijke rol wanneer de abonnee niet kan praten aan de telefoon, maar het is noodzakelijk om iets belangrijks te communiceren. Er zijn verschillende manieren om gratis te sms'en en de meeste daarvan zijn via internet.

Hoe stuur je een gratis bericht
Hoe stuur je een gratis bericht

instructies:

Stap 1

Om een bericht te sturen naar het nummer van een bepaalde telecomoperator, volg je een van de links onder het artikel. Voer de code, het nummer, de berichttekst in. Pas levertijd, invoer (transliteratie aan of uit) en andere details aan. Teken, voer de code uit de afbeelding in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 2

Sommige messengers ondersteunen ook het verzenden van sms. Open bijvoorbeeld in ICQ het venster met de contactenlijst en open het tabblad "SMS". Voer de naam of het mobiele telefoonnummer van de contactpersoon in, typ een bericht in het speciale veld en druk op de knop "Verzenden" of de "Enter"-toets.

Stap 3

Om sms te verzenden via een e-mailagent, opent u deze en selecteert u de opdracht "Contact toevoegen voor oproepen en sms". Voer de naam en het nummer van de contactpersoon in, sla op. Dubbelklik op het nieuw toegevoegde nummer, schrijf uw bericht en klik op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: