Hoe U Internet Op Uw Telefoon Uitschakelt

Hoe U Internet Op Uw Telefoon Uitschakelt
Hoe U Internet Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Uitschakelt
Video: How To Block Internet Access For Specific Apps In Android 2024, April
Anonim

Met de komst van smartphones begonnen mobiele operators extra opties aan te sluiten voor het leveren van internet. Het is niet alleen belangrijk om te weten hoe u deze service activeert, maar ook hoe u internet op uw telefoon kunt uitschakelen. Deze informatie is vooral handig voor degenen die betalen voor het gebruikte verkeer.

Hoe u internet op uw telefoon uitschakelt
Hoe u internet op uw telefoon uitschakelt

Internet uitschakelen op MTS

Beeld
Beeld

MTS biedt zijn gebruikers de mobiele internetservice volledig gratis aan. De gebruiker betaalt ofwel voor het verkeer ofwel een maandelijkse vergoeding voor het geselecteerde tarief. U kunt internet op uw telefoon op verschillende manieren uitschakelen.

  • Via de applicatie in de telefoon "Mijn MTS". U moet het gedeelte "Services" selecteren. Uit de lijst moet u degene selecteren die u wilt uitschakelen. Klik op het tabblad "Uitschakelen". Nadat de service is uitgeschakeld, zou er een sms-melding moeten komen.
  • Via het "Persoonlijke account" op internet. Deze methode is vergelijkbaar met de vorige. U hoeft alleen maar naar uw profiel te gaan via uw persoonlijke account op de officiële MTS-website.
  • Verzoek om het MTS-servicenummer. U moet het volgende commando * 111 * 18 # kiezen en bellen. Om de Bit-service te deactiveren, moet u de volgende servicecode verzenden - * 111 * 252 * 2 # of * 252 * 2 #. Om de "Super Bit"-service te deactiveren - * 111 * 628 * 2 #. Met de opdracht * 111 # kunt u alle onnodige services op MTS uitschakelen. Als reactie zou u een sms-bericht moeten ontvangen waarin staat dat de service succesvol is uitgeschakeld.
  • Bij het versturen van een SMS bericht naar 111 met de volgende nummers: 21220.
  • Tabletbezitters kunnen een van de servicecodes verzenden om internet op hun apparaat uit te schakelen. Voor tarief "Tablet Mini" * 111 * 885 # of voor tarief "MTS Tablet" * 111 * 835 #.

Hoe het internet op Beeline uit te schakelen

Beeld
Beeld

Voor internetgebruikers van de Beeline-operator, om de service uit te schakelen, kunt u een van de drie methoden gebruiken.

  • Door een enkel nummer 8 800 700 8000 of een kort nummer 0611 te bellen. Na een gesprek met de operator wordt internet op de telefoon uitgeschakeld.
  • Door een USSD-verzoek te verzenden * 110 * 180 #. Als reactie zou u een bericht moeten ontvangen dat de service is uitgeschakeld.
  • U kunt een ander verzoek gebruiken - * 111 #. Vervolgens komen er serviceberichten, waarna u het internet op de Beeline kunt uitschakelen.
  • In uw persoonlijke account op de Beeline website. In de sectie verbonden services moet u het eerder verbonden internet loskoppelen.
  • Als het tarief "Snelweg" eerder was aangesloten, kunt u speciale codes gebruiken. Eerst moet u * 110 * 09 # bellen en uitzoeken welk type tarief is verbonden. Om Highway 7 GB uit te schakelen - * 115 * 070 #. Om het pakket "Highway 15 GB" te deactiveren, is de servicecode * 115 * 080 #. Om het servicepakket "Highway 30 GB" te deactiveren, dient u de USSD-code * 115 * 090 # in te toetsen. U kunt Highway 1 GB uitschakelen door een verzoek * 115 * 040 # te sturen. Om internet uit te schakelen op een telefoon met het Highway 3 GB-pakket, kiest u * 115 * 060 #.

Hoe het internet op megafoon uit te schakelen

Beeld
Beeld

Voordat je het internet op Megafon uitschakelt, moet je weten of het is aangesloten als extra service of is inbegrepen in het basistarief. Bel hiervoor het servicenummer 0500 en druk op de 0-toets.

De internetverbinding wordt verbroken door de volgende serviceopdrachten.

  • Voor het "Basic"-tarief kunt u internet uitschakelen op USSD-verzoek * 236 * 1 * 0 #.
  • De eigenaren van het "Praktische" tarief kunnen internet uitschakelen door * 735 * 0 # te kiezen.
  • Om het internettarief "Optimal" te deactiveren, moet u * 236 * 2 * 0 # kiezen.
  • Het tarief "Progressief" wordt gedeactiveerd door het commando * 236 * 3 * 0 #.
  • USSD-verzoek * 236 * 4 * 0 # u kunt het "Maximum" -tarief uitschakelen.

Voor degenen die geen speciale internettarieven hebben aangesloten, zijn er ook speciale opdrachten om de verbinding te verbreken.

  • Om internet op uw mobiele telefoon uit te schakelen, hoeft u alleen maar het commando * 105 * 450 * 0 # te kiezen.
  • Om internet uit te schakelen, moeten smartphonebezitters het verzoek * 105 * 282 * 0 # bellen.
  • Om 3G onbeperkt internet uit te schakelen, moet u de opdracht * 105 * 980 * 0 # verzenden.
  • USSD-verzoek * 105 * 981 * 0 # schakelt 3G PRO-internet uit.

Alle smartphonebezitters kunnen internet op Megafon uitschakelen in het verkoopkantoor, evenals in hun persoonlijke account in het gedeelte "Services".

Hoe het internet uit te schakelen op TELE2

Beeld
Beeld

Houders van een TELE2-simkaart kunnen mobiel internet uitschakelen door te bellen naar het callcenter op 611. U kunt internet ook uitschakelen in uw persoonlijke account op de website my.tele2.ru.

Bovendien kunt u het internet op TELE2 uitschakelen met speciale USSD-commando's. Elk tarief heeft zijn eigen commando om de dienst te deactiveren:

  • In het onbeperkte "Opera Mini" -tarief moet u het commando * 155 * 10 # kiezen
  • Voor eigenaren van het tarief "Internet van telefoon", om internet uit te schakelen, belt u * 155 * 30 #
  • Om internet uit te schakelen op het tarief "Night Unlimited" - * 116 * 8 * 0 #.
  • Om het tarief "Internet Freedom" te deactiveren, moet u USSD-request * 116 * 122 * 0 # bellen.

Aanbevolen: