Hoe Een Tablethoes Kiezen En Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tablethoes Kiezen En Kopen
Hoe Een Tablethoes Kiezen En Kopen

Video: Hoe Een Tablethoes Kiezen En Kopen

Video: Hoe Een Tablethoes Kiezen En Kopen
Video: Een tablet voor OMA bij de MEDIA MARKT kopen. Welk MERK? Welk TYPE? Geen idee nog #2009 2024, Mei
Anonim

Een tablet is een duur en handig apparaat met veel functies. Net als elke andere technologie, vooral die uitgerust met fragiele touchscreens, vereist deze zorgvuldig gebruik en opslag, wat kan worden geleverd door een goed geselecteerde behuizing.

Koffer compleet met mini-toetsenbord
Koffer compleet met mini-toetsenbord

Soorten hoezen

De lichtste van de hoesjes, waarmee u gewicht kunt voorkomen en het apparaat groter kunt maken, is de hoes die de achter- en zijranden van de tablet bedekt. Het laat het scherm open, maar een klein uitsteeksel aan de voorkant beschermt het nog steeds tegen ernstige schade en krassen als het valt. Frontbescherming kan worden geboden door een extra polymeerplaat. Sommige modellen zijn uitgerust met een standaard aan de achterkant, wat erg handig is als u van plan bent het apparaat op een horizontaal oppervlak te plaatsen en een film- of fotodiavoorstelling te bekijken.

De hoes bedekt, in tegenstelling tot het vorige type, het apparaat van alle kanten, ook de voorkant. Het kan ook als standaard fungeren. Bevestiging in de hoes wordt uitgevoerd met behulp van beugels of lussen op de hoeken, of door bevestiging aan een hoes die direct grenst aan de randen van het apparaat. Voor het gemak van de gebruiker zijn sommige modellen uitgerust met een magnetische sensor die het openen van de behuizing detecteert en het apparaat automatisch ontgrendelt. Sommige covers hebben een ingebouwd miniatuurtoetsenbord voor comfortabel typen.

Met de eerste twee soorten hoesjes kun je de tablet gebruiken zonder hem eruit te halen, terwijl de derde niet kan bogen op zo'n gemak: je moet hem eruit halen voordat je aan het werk gaat. Een dergelijke eenvoudige gadget kan echter worden genaaid op basis van stof of van leer en zijn vervangingsmiddelen, waardoor het wordt beschermd tegen stofpenetratie, krassen en is gemaakt van omvangrijke materialen die het apparaat van binnen beschermen tegen mechanische schade in geval van een val of zijdelingse impact. Sommige modellen zijn waterdicht en hebben toch een transparante zijkant, zodat je de tablet kunt lezen terwijl je in de badkamer ligt en je op het opblaasbare matras in het zwembad koestert.

Dimensionale compatibiliteit

Controleer bij het kopen van een hoes zeker op compatibiliteit met uw tablet. Meestal impliceren de parameters, aangegeven in inches, gelijkenis met een touchscreen, zonder rekening te houden met de afmetingen van het frame, die variëren in verschillende modellen, dus u moet een hoes voor uw apparaat rechtstreeks in de winkel proberen. Wanneer u online een bestelling plaatst, kunt u het feedbackformulier gebruiken en de supportmedewerker vragen om u de exacte lengte en breedte van het gekochte gadget te sturen. In de meeste gevallen zijn de tablets uitgerust met covers die al in productie zijn, maar sommige van deze laatste zijn aanzienlijk inferieur in kwaliteit dan die welke afzonderlijk worden geproduceerd, daarom is het de moeite waard om, zelfs met de originele verpakking, het aangeboden assortiment in de winkel te bekijken.

Aanbevolen: