Hoe Te Betalen Voor Satelliet-tv

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Satelliet-tv
Hoe Te Betalen Voor Satelliet-tv

Video: Hoe Te Betalen Voor Satelliet-tv

Video: Hoe Te Betalen Voor Satelliet-tv
Video: instellen Satenne SATV22HD-PRO satelliet TV voor CanalDigitaal 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van informatietechnologie creëert steeds meer mogelijkheden om het leven van mensen gemakkelijker te maken. In het dagelijks leven stellen deze technologieën u in staat om zonder veel moeite verschillende soorten betalingen te doen, bijvoorbeeld betalen voor satelliet-tv.

Hoe te betalen voor satelliet-tv
Hoe te betalen voor satelliet-tv

instructies:

Stap 1

Satelliet-tv kan worden betaald met een creditcard. Deze bewerking kan elke maand automatisch worden uitgevoerd. Toon hiervoor uw paspoort en bankpas bij het servicekantoor. Vul de overeenkomst in. Daarna wordt uw kaart in het systeem geregistreerd en kunt u voor deze dienst via internet ook met creditcard betalen. Ga naar de website van het bedrijf. Open uw persoonlijke account, voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Selecteer vervolgens in het gedeelte "Betalen" de methode "via bankkaart". U dient het bedrag en het bankkaartnummer in te vullen.

Stap 2

U kunt voor satelliet-tv betalen met betaalterminals door de naam te kiezen van het bedrijf dat deze diensten levert en geld te storten. Onthoud dat terminals meestal een commissie in rekening brengen.

Stap 3

Satelliet-tv kan worden betaald met internetgeld. Ga naar je internetportemonnee. Selecteer de sectie "Betalen" en vervolgens "Betalen voor satelliet-tv. Vul het bedrag in.

Stap 4

U kunt ook voor satelliet-tv betalen via Sberbank of Russia. Noem hiervoor aan de kassa je persoonlijke account, volledige naam, naam van de televisie en het bedrag waarvoor je wilt betalen. Bedrijven sturen ook betalingsbewijzen. Presenteer ze bij Sberbank, verder is er niets nodig. Alle gegevens worden automatisch gelezen door middel van een streepjescode.

Stap 5

Satelliet-tv-aanbieders stellen u in staat om uw persoonlijke account op te waarderen met een onbeperkt bedrag. Als je ongebruikt geld op je rekening hebt staan, dan kan het worden gebruikt om voor televisie te betalen.

Aanbevolen: